Χάνει Μπάγερν και εθνική ο Γουίλσιρ

Τρεις εβδομάδες θα μείνει εκτός ο Τζακ Γουίλσιρ μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ρεβάνς της Άρσεναλ με την Μπάγερν Μονάχου για το Champions League, αλλά και τα παιχνίδια της εθνικής Αγγλίας με Σαν Μαρίνο και Μαυροβούνιο.

Χάνει Μπάγερν και εθνική ο Γουίλσιρ

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής των "κανονιέρηδων" προστέθηκε στη λίστα των απουσιών για τον Αρσέν Βενγκέρ, μαζί με τους Μπακαρί Σανιά και Κίεραν Γκιμπς, οι οποίοι αντιμετωπίζουν επίσης πρόβλημα τραυματισμού.

Ο 21χρονος Γουίλσιρ έχει ταλαιπωρηθεί πολύ το τελευταίο διάστημα από συνεχείς τραυματισμούς και ως επακόλουθο δεν έχει καταφέρει να βρει ακόμα το ρυθμό που επιθυμούσε.

Ο προπονητής της ομάδας Αρσέν Βενγκέρ επιβεβαίωσε την απουσία του Άγγλου μέσου από την αγωνιστική δράση: "Ο Γουίλσιρ θα μείνει εκτός. Έχει μία φλεγμονή στον αστράγαλο. Θα μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες και δεν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τη Μπάγερν, την Σουόνσι αλλά και για τα παιχνίδια της εθνικής Αγγλίας.

Ευτυχώς, θα χάσει μόνο ένα παιχνίδι για την Premier League λόγω της διακοπής. Ο τραυματισμός του δεν είναι ευχάριστος για εμάς, αλλά ίσως για τον παίκτη να μην είναι κακό γιατί χρειαζόταν ένα μικρό διάλειμμα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK