Η λέξη του Τόρες για τον Ρονάλντο είχε κάτι από... τσίρκο

Ένα από τα highlights του ντέρμπι της Μαδρίτης ήταν αναμφισβήτητα η στιγμή της έντασης μεταξύ Κριστιάνο Ρονάλντο και Τόρες. Τι προκάλεσε την έκρηξη του Ισπανού και τι του απάντησε ο "CR7"; (VIDEO)

Atletico's Fernando Torres, left, and Real Madrid's Sergio Ramos battle for the ball during a Champions League semifinal, 2nd leg soccer match between Atletico de Madrid and Real Madrid, in Madrid, Spain, Wednesday, May 10, 2017 . (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Atletico's Fernando Torres, left, and Real Madrid's Sergio Ramos battle for the ball during a Champions League semifinal, 2nd leg soccer match between Atletico de Madrid and Real Madrid, in Madrid, Spain, Wednesday, May 10, 2017 . (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε έστω και με αγχωτικό τρόπο να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Champions League, αλλά δεν θα το κατάφερνε αν δεν έβαζε το πολυπόθητο γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Το γκολ του Ίσκο γκρέμισε την πίστη των παικτών της Ατλέτικο που μέχρι εκείνο το σημείο χρειάζονταν ένα γκολ για να πάνε το ματς στην παράταση, και όπως ήταν λογικό οι παίκτες της "βασίλισσας" το πανηγύρισαν δεόντως. Ανάμεσά τους και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με την κάμερα να πιάνει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να κάνει νόημα στο κοινό του "Βιθέντε Καλδερόν" να σωπάσει όταν έτρεξε δίπλα στον Ίσκο.

Η λέξη του Τόρες για τον Ρονάλντο είχε κάτι από... τσίρκο

Η κίνηση αυτή εξόργισε όπως φαίνεται τον Φερνάντο Τόρες, με τον "Ελ Νίνιο" να έχει φραστικό επεισόδιο με τον Πορτογάλο κάποιες φάσεις μετά. Ο στράικερ της Ατλέτικο, πλησίασε τον Κριστιάνο και ενώ τον έσπρωχνε του είπε " τι τρέχει κλόουν;", με τον Ρονάλντο να του απαντάει " πήγαινε σπίτι, ηλίθιε" με τους συμπαίκτες τους να προσπαθούν να τους χωρίσουν.

Ο καυγάς δεν τελείωσε εκεί, αφού ο Τόρες ενώ απομακρύνεται του φωνάζει " π....ς γιε", όπως φαίνεται και στο βίντεο:

Photo credits: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

News 24/7

24MEDIA NETWORK