Ιδού το βίντεο της κλήρωσης στο Champions League: Επέλεξε ή όχι ο Ρας;

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης θα βρεθούν αντιμέτωπες για να διεκδικήσουν μία θέση στον τελικό του Κάρντιφ. Παιχνίδι της τύχης ή προσχεδιασμένο γεγονός ο ισπανικός εμφύλιος; (VIDEO)

Ιδού το βίντεο της κλήρωσης στο Champions League: Επέλεξε ή όχι ο Ρας;

Από το 2013 και μετά, η Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκει στον δρόμο της τη Ρεάλ που της κόβει το δρόμο. Το 2014, χάνει στον τελικό, το 2015 την σταματάει στη φάση των "8", ενώ το 2016 για άλλη μία φορά ο Σιμεόνε δεν καταφέρνει να πάρει το πολυπόθητο τρόπαιο αφού χάνει στον τελικό.

Εν αναμονή της κλήρωσης, πολλοί ήταν αυτοί, ανάμεσά τους και τα ισπανικά μέσα, που ήταν προετοιμασμένοι για άλλον έναν ισπανικό "εμφύλιο". Ο Ίαν Ρας, έβαλε το χέρι του και το έκανε πραγματικότητα για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, με τους Ισπανούς όμως να μην υποδέχονται με τον καλύτερο τρόπο το αποτέλεσμα της κλήρωσης.

Η "AS" το πήγε ένα βήμα παραπέρα, γράφοντας για... στημένη κλήρωση! Αναφερόμενη στις... κινήσεις του Ίαν Ρας, το μαδριλένικο μέσο αναφέρει πως ο Ουαλός παλαίμαχος στην αρχή ανακατεύει κανονικά τα μπαλάκια και βγάζει τη Ρεάλ. Έπειτα όμως, το χέρι του πάει κατευθείαν στο κεντρικό μπαλάκι, αυτό της Ατλέτικο, χωρίς να ανακατεύει ουσιαστικά.

Η αλήθεια είναι ότι το όλο σκηνικό θύμισε ελληνικά περιστατικά με αλήστου μνήμης κληρώσεις στην ΕΠΟ.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Τύχη ή όχι, ο Ντιέγκο Σιμεόνε καλείται για πρώτη φορά μετά από τρεις ανεπιτυχείς προσπάθειες να νικήσει τον Ρονάλντο και την παρέα του. Η συνέχεια στο χορτάρι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK