Ο Ντιέγκο Κόστα δεν θα μπορούσε να ξενερώσει περισσότερο

Ο Ντιέγκο Κόστα είχε χίλιους και έναν λόγους να θέλει νίκη της Ατλέτικο επί της Τσέλσι στη Μαδρίτη. Μόνο που οι Μοράτα και Μπατσουαγί τού χάλασαν τα σχέδια...

Ο Ντιέγκο Κόστα δεν θα μπορούσε να ξενερώσει περισσότερο

Η ανατροπή της βραδιάς έγινε την Τετάρτη από την Τσέλσι. Το 2-1 επί της Ατλέτικο στη Μαδρίτη ήρθε με δύο γκολ στο τελευταίο ημίωρο και το δεύτερο μάλιστα στο 93' από τον Μιτσί Μπατσουαγί.

Φυσικά και πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους πρωταθλητές Αγγλίας, οι οποίοι με το 2/2 στον Γ' όμιλο έκαναν αποφασιστικό βήμα όχι μόνο για την πρόκριση, αλλά και την πρωτιά.

Από την άλλη στο στρατόπεδο των "ροχιμπλάνκος" υπήρχε κατήφεια για το αποτέλεσμα και τον τρόπο που χάθηκε ο βαθμός στο φινάλε. Κατήφεια που αποτυπώθηκε πρόδηλα στο μουτρωμένο πρόσωπο του Ντιέγκο Κόστα μετά το φινάλε της αναμέτρησης.

Ο Βραζιλιάνος φορ ήταν το κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι βρισκόταν στην εξέδρα. Κι αυτό διότι πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε η πώλησή του από την Τσέλσι στην Ατλέτικο. Δικαίωμα ν' αγωνιστεί δεν είχε, θα έχει από την 1η Ιανουαρίου, παρόλα αυτά ήταν στο γήπεδο για να ζήσει το ματς και στο φινάλε να πικραθεί.

Μετά το τέλος δεν μάθαμε, αν επισκέφτηκε τ' αποδυτήρια της Τσέλσι για να δώσει συγχαρητήρια. Ή καμιά... μπουνιά στον Αντόνιο Κόντε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK