"Ο Σιμεόνε είναι ο Θεός μας. Θα πέφταμε από γέφυρα γι' αυτόν!"

Το εγκώμιο του Ντιέγκο Σιμεόνε έπλεξε ο Τιάγκο στη συνέντευξη Τύπου του τελικού του Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης. "Είναι σαν θεός. Έχει αλλάξει τα πάντα. Αν μας πει να πηδήξουμε από μία γέφυρα, θα το κάνουμε!" Διαβάστε τι είπε ο τεχνικός της Ατλέτικο για τον Ντιέγκο Κόστα και ο Γκάμπι για τον αείμνηστο Λουίς Αραγονές.

"Ο Σιμεόνε είναι ο Θεός μας. Θα πέφταμε από γέφυρα γι' αυτόν!"

O Ντιέγκο Σιμεόνε αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Ντιέγκο Κόστα: "Τον ξέρω, θα κάνει τα πάντα για να παίξει. Ελπίζω να νιώθει καλά, όπως και όλοι εμείς οι υπόλοιποι. Απόψε (σ.σ. Παρασκευή) οι Αρντά και Κόστα θα προπονηθούν. Θα δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Αυτοί οι παίκτες εκπροσωπούν τις ιδέες που έχουν οι προπονητές για το σπορ. Αυτό δεν συμβαίνει συχνά. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι διαφορετική ομάδα από αυτή που κερδίσαμε πέρυσι στον τελικό. Ο Αντσελότι βρήκε την ισορροπία που χρειαζόταν".

Επιπλέον, ο τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης ενδεχομένως να "εξασκήθηκε" στα mind gameσ, προσπαθώντας να προβλέψει τη διάταξη της αντιπάλου στον τελικό της Λισαβόνας. "Πιθανότατα θα παίξουν 4-3-3 ή 4-4-2 ή ίσως με τον Ίσκο πίσω από τους Μπέιλ και Ρονάλντο. Έχουμε δουλέψει για να αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε μας παρουσιαστεί".

Ο Ραούλ Γκαρθία είπε: "Αν κάνουμε ό,τι κάναμε μέχρι σήμερα, θα κερδίσουμε. Όσον αφορά τον Κόστα, προσπαθεί να επιστρέψει και να παίξει. Θα δούμε αύριο (σ.σ. Σάββατο).

Ο Τιάγκο, από την πλευρά του είπε χαρακτηριστικά: "Είμαι υπερήφανος που φοράω τη φανέλα της Ατλέτικο. Έχουμε την ταυτότητά μας, δεν θα αλλάξει τίποτα. Θα είναι η ίδια Ατλέτικο, όπως πάντα. Για μας και την ομάδα, ο Σιμεόνε είναι σαν θεός. Έχει αλλάξει τα πάντα. Αν μας πει να πηδήξουμε από μία γέφυρα, θα το κάνουμε!", ενώ για την Ρεάλ επεσήμανε: "Είναι μία μεγάλη ομάδα με μεγάλους παίκτες, αλλά εμείς είμαστε οι πρωταθλητές. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε".

Στον αείμνηστο Λουίς Αραγονές αναφέρθηκε ο αρχηγός Γκάμπι: "Αύριο θα παίξουμε με έναν ακόμα παίκτη: τον Λουίς Αραγονές" και προσέθεσε: "Είμαι χαρούμενος με όλα αυτά που έχουμε πετύχει. Δεν με ενδιαφέρει η προσωπική μου απόδοση. Τα πάντα γίνονται για το σύλλογο", προτού αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια για τον Τιμπό Κουρτουά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK