Σημάδι από δάγκωμα στο χέρι του Μάντζουκιτς (PHOTO)

Μία μέρα μετά το επεισοδιακό παιχνίδι μεταξύ της Ατλέτικο και της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και την γροθιά του Καρβαχάλ στον Μάντζουκιτς, ήρθε στην δημοσιότητα φωτογραφία που απεικονίζει το χέρι του δεύτερου με ένα σημάδι από δάγκωμα.

Σημάδι από δάγκωμα στο χέρι του Μάντζουκιτς (PHOTO)

Η αντιπαλότητα των δύο ομάδων της Μαδρίτης είναι δεδομένη. Σε κάθε ντέρμπι τα νεύρα είναι τεταμένα και δεν λείπουν οι "κοκορομαχίες" και καμιά φορά όπως στο παιχνίδι της Τρίτης, οι γροθιές και οι... δαγκωματιές.

Τηλεοπτική εκπομπή σε ισπανικό κανάλι δημοσίευσε φωτογραφία που δείχνει το χέρι του Μάριο Μάντζουκιτς σημαδεμένο από δάγκωμα και ο νους όλων στράφηκε κατευθείαν στον Ντάνι Καρβαχάλ. Ο Ισπανός μπακ γρονθοκόπησε τον Κροάτη επιθετικό σε μία από τις πολλές μονομαχίες που είχαν στο παιχνίδι.

Δείτε την φωτογραφία με το δάγκωμα:

Σημάδι από δάγκωμα στο χέρι του Μάντζουκιτς (PHOTO)

Ακόμα δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το κατά πόσο ισχύει κάτι τέτοιο, καθώς πέραν της φωτογραφίας, δεν υπάρχουν άλλα πειστήρια που να αποδεικνύουν μια τέτοια πράξη, ενώ ούτε από το VIDEO μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα.

Ο Καρβαχάλ πάντως από την μεριά του φρόντισε να διαψεύσει ότι είναι "ένοχος": "Είδα μετά το παιχνίδι πως κατηγορούμαι ότι δάγκωσα αντίπαλο ποδοσφαιριστή. Το κάνω σαφές πως δεν δάγκωσα κανέναν, ούτε έκανα προσπάθεια να δαγκώσω".

Θυμηθείτε το βίντεο με την μπουνιά του Καρβαχάλ στον Μάντζουκιτς:

News 24/7

24MEDIA NETWORK