Σιμεόνε: "Αποκλείσαμε τις δύο από τις τρεις καλύτερες ομάδες του κόσμου"

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε ήταν πανευτυχής μετά την πρόκριση της Ατλέτικο Μαδρίτης στον τελικό του Champions League, μοιράζοντας συγχαρητήρια σ' όλα τα μέλη των "ροχιμπλάνκος" γι' αυτή τη σπουδαία επιτυχία.

Σιμεόνε: "Αποκλείσαμε τις δύο από τις τρεις καλύτερες ομάδες του κόσμου"

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του Champions League, παρά την ήττα με 2-1 στην "Αλιάντς Αρένα" από την Μπάγερν Μονάχου.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός των "ροχιμπλάνκος" στάθηκε στις δυσκολίες της αναμέτρησης, σχολίασε το γεγονός πως η Ατλέτικο απέκλεισε τις δύο από τις τρεις καλύτερες ομάδες του κόσμου (Μπαρτσελόνα, Μπάγερν), ενώ μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Το παιχνίδι κύλησε όπως το περιμέναμε. Μία ομάδα να επιτίθεται και μία να αμύνεται. Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι να παρακολουθήσει κανείς από την τηλεόραση. Αν μου μένει κάτι ήταν τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Έχουμε αποκλείσει τις δύο από τις τρεις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Δεν μπορείς να πεις πολλά παραπάνω".

Για την απόδοση των ποδοσφαιριστών του, σχολίασε: "Είμαι ευχαριστημένος για όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν στην ομάδα. Δεν είναι τυχαίο πως φθάσαμε στον τελικό του Champions League. Είναι μία επιτυχία που ανήκει σε όλους μας. Οι παίκτες που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι μπήκαν απευθείας στο κλίμα της ομάδας. Είμαστε στον τελικό και θέλουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μπάγερν Μονάχου - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-1
Χαμός στο twitter: ξεσάλωσαν με την Ατλέτικο του Σιμεόνε
Η φωτογραφία του Ντέμη για τον Σιμεόνε

News 24/7

24MEDIA NETWORK