Σιμεόνε: "Αυτοί οι παίκτες γεννήθηκαν με μεγάλα α@@@"

Ο τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης της ομάδας του με την Τσέλσι αναφέρθηκε σε οπαδούς, παίκτες, αλλά και στις μανάδες τους. Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο Αργεντινός στη συνέντευξη τύπου.

Σιμεόνε: "Αυτοί οι παίκτες γεννήθηκαν με μεγάλα α@@@"

Η μαχητική Ατλέτικο Μαδρίτης κατάφερε να υποτάξει τους "μπλε" του Μουρίνιο, επικρατώντας μέσα στο Στάμφορντ Μπριτζ με 1-3. Ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας, Ντιέγκο Σιμεόνε, δεν μπορούσε παρά να πλέει σε πελάγη χαράς μετά από μια τέτοια εμφάνιση, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης.

"Γνωρίζαμε από την αρχή πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο, αλλά τελικά καταφέραμε να πάμε εμείς στον τελικό. Νιώθω όμως την ευθύνη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους αυτής της ομάδας", είπε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός, ενώ συνέχισε την ειδική μνεία στους οπαδούς της Ατλέτικο.

"Αυτοί οι άνθρωποι ξόδεψαν αρκετά χρήματα για να έρθω ως εδώ και να παρακολουθήσουν αυτό το ματς. Είμαι πολύ ευτυχής που τους έχουμε στο πλευρό μας".

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο γκολ της ομάδας του λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ενώ συνέστησε προσοχή και συγκέντρωση για το επόμενο ματς του ισπανικού πρωταθλήματος ενάντια στην Λεβάντε, καθώς η ομάδα του κυνηγάει να στεφθεί πρωταθλήτρια Ισπανίας.

" Το χρονικό σημείο που πετύχαμε την ισοφάριση ήταν ιδανικό. Μπήκαμε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και αφού σκοράραμε και δεύτερο τέρμα, κάναμε αυτά που έπρεπε. Ωστόσο, πλέον το μυαλό μας βρίσκεται στο ματς ενάντια στην Λεβάντε".

Κλείνοντας την συνέντευξη τύπου, ο Σιμεόνε θέλησε να ευχαριστήσει και τις μανάδες των παικτών του: "Θέλω να πω κι ένα ευχαριστώ στις μητέρες αυτών των παικτών, γιατί γέννησαν άνδρες με μεγάλα α...".

Διαβάστε ακόμη:

Ο σπάνιος Σιμεόνε και ο καλύτερος Μουρίνιο

Τι γράφει ο ισπανικός Τύπος

Τσέλσι - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-3 (VIDEOS)

Αζάρ: "Ο Μουρίνιο δεν θέλει να παίζουμε ποδόσφαιρο"

News 24/7

24MEDIA NETWORK