Σιμεόνε: "Πιθανότατα η καλύτερη Ατλέτικο"

Ενθουσιασμένος με την απόδοση αλλά και τη νίκη της ομάδας του (1-0) ενάντια στην Μπάγερν Μονάχου ήταν ο τεχνικός της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμέονε, ο οποίος τόνισε ότι οι παίκτες του άγγιξαν το τέλειο.

Σιμεόνε: "Πιθανότατα η καλύτερη Ατλέτικο"

"Αυτό που παίξαμε ήταν πιθανότατα πολύ κοντά στην καλύτερη έκδοση της ομάδας. Έμοιαζε πολύ η εμφάνισή μας με τον προημιτελικό απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Επιβάλλαμε τους όρους με τους οποίους θέλαμε να παίξουμε το παιχνίδι.

Η Μπάγερν κατάφερε να αλλάξει πράγματα. Αναμφίβολα, το πρώτο ημίχρονο κύλησε με έναν τρόπο που εμεις αισθανόμασταν άνετα και το δεύτερο ημίχρονο κύλησε με τρόπο που βόλευε περισσότερο την Μπάγερν", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Αργεντινός τεχνικός, για να προσθέσει:

"Το ζευγάρι παραμένει ανοιχτό. Παίζουμε στο Μόναχο την ερχόμενη εβδομάδα, κάτι που σημαίνει ότι θα έχουν μαζί τους οπαδούς της και το αβαντάζ της έδρας".

Όσον αφορά στον Σαούλ Νίγκεθ και το εκπληκτικό γκολ του ,σημείωσε: "Ο Σαούλ ένιωσε υπέροχα μετά την πρώτη ντρίμπλα που έκανε και αυτό του έδωσε τη δύναμη να συνεχίσει.

Είναι πολύ ικανός στο ένας-εναντίον-ενός και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν. Μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερα. Έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου 1-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK