Σιμεόνε: "Το είχα δει στα μάτια τους, το πίστευαν"

Στο πάθος των παικτών του στάθηκε ο Ντιέγκο Σιμεόνε μετά τη νίκη κόντρα στη Μπαρτσελόνα. "Αντιμετωπίσαμε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο και προκριθήκαμε δίκαια", σχολίασε μεταξύ άλλων.

Σιμεόνε: "Το είχα δει στα μάτια τους, το πίστευαν"

"Είχαμε επτά ματς να κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα. Κάποια στιγμή θα το κάναμε. Είχα δει στα μάτια των παικτών μου και των φιλάθλων μας την πίστη. Αντιμετωπίσαμε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο και προκριθήκαμε δίκαια. Κάναμε εξαιρετική ομαδική δουλειά και είμαι περήφανος για αυτό που καταφέραμε.

Μπορεί να χάσεις ή να κερδίσεις, αλλά πρέπει πάντα να μένεις πιστός στις αξίες σου κι εμείς το κάναμε αυτό. Το μότο 'ποτέ μην τα παρατάς' είναι βαθιά ριζωμένο στη νοοτροπία αυτής της ομάδας. Είναι πολύ σημαντικό που βρισκόμαστε για τρίτη φορά την τελευταία τετραετία στα ημιτελικά, αλλά ελπίζουμε σε κάτι ακόμη καλύτερο", σχολίασε ο Ντιέγκο Σιμεόνε.

Έγκλημα ΕΓΚΛΗΜΑ

Συνελήφθη η Αλεσάντροβα. Σκότωσε και κατέψυξε ναυτικό στην Καλλιθέα

Εντοπίστηκε στις 15 Νοεμβρίου στα σύνορα Βουλγαρίας-Ρουμανίας, μαζί με τον 14χρονο γιο της, την στιγμή που προσπαθούσε να διαφύγει στη Ρουμανία. Μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει εκδοθεί στην Ελλάδα

 

Πρώτη Σελίδα