Σπριντάρει στην προπόνηση ο Κόστα! (VIDEO)

Ο Ντιέγκο Κόστα όχι μόνο παίρνει μέρος στην τελευταία προπόνηση της Ατλέτικο, αλλά σπριντάρει κανονικά και δείχνει έτοιμος.

Σπριντάρει στην προπόνηση ο Κόστα! (VIDEO)

Το σίριαλ με τον τραυματισμό Ντιέγκο Κόστα συνεχίζεται. Ο Βραζιλιάνος βγήκε κανονικά για να πάρει μέρος στην (ελαφριά) προπόνηση της Ατλέτικο Μαδρίτης την παραμονή του τελικού με τη Ρεάλ.

Σπριντάρει στην προπόνηση ο Κόστα! (VIDEO)

Και όχι μόνο λαμβάνει μέρος, αλλά όπως μπορείτε να δείτε στο σχετικό βίντεο, σπριντάρει κανονικά!

Ο Κόστα έδειξε τις προθέσεις του να μην αποδεχθεί χωρίς μάχη πως θα χάσει το μεγαλύτερο ματς της μέχρι τώρα καριέρας του. Ταξίδεψε μέχρι το Βελιγράδι για να δεχθεί τη θεραπεία της Μαριάνα Κοβάσεβιτς, της "γιατρού των θαυμάτων" και απ'ότι φαίνεται είναι κοντά στο "θαύμα" της συμμετοχής στον τελικό, μόλις μια εβδομάδα μετά τον τραυματισμό του στο Καμπ Νόου.

Η Κοβάσεβιτς κέρδισε τη φήμη της χάρις στη χρησιμοποίηση του πλακούντα των αλόγων που επιτυγχάνει γρηγορότερη αποκατάσταση των μυϊκών τραυματισμών.

Σπριντάρει στην προπόνηση ο Κόστα! (VIDEO)

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε ερωτήθηκε σχετικά με την πιθανή συμμετοχή των Κόστα και Τουράν στη συνέντευξη Τύπου πριν την προπόνηση και δεν θέλησε να δώσει περισσότερες πληροφορίες: "Ο Κόστα και ο Τουράν θα προπονηθούν απόψε, θα δούμε το πως είναι και πως τους βλέπουμε", απάντησε ανέκφραστος ο Αργεντινός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK