Αυτά είναι τα πέντε καλύτερα "ΓΚΟΛ της εβδομάδας" στο Champions League!

H φάση των "16" του Champions League ολοκληρώθηκε με αρκετές εκπλήξεις, αλλά και πανέμορφα γκολ. Ποιο να πρωτοδιαλέξεις; Επειδή η επιλογή για το καλύτερο είναι εξαιρετικά δύσκολη χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας. Δείτε τα, πάρτε μέρος στην ψηφοφορία και δύο τυχεροί θα κερδίσουν εισιτήρια για τον τελικό.

Αυτά είναι τα πέντε καλύτερα "ΓΚΟΛ της εβδομάδας" στο Champions League!

Κανέναν δεν άφησαν ασυγκίνητο οι επαναληπτικές αναμετρήσεις του Champions League για τη φάση των "16". Από ποιο ματς να ξεκινήσεις; Από το ΕΠΙΚΟ παιχνίδι που έγινε στο "Καμπ Νου" με τη Μπαρτσελόνα να διαλύει 6-1 την Παρί και να παίρνει την πρόκριση; Από την ιστορική νίκη της Λέστερ κόντρα στη Σεβίλλη; Aπό το νέο διασυρμό της Άρσεναλ με 5-1 από την Μπάγερν αυτή τη φορά μέσα στο Λονδίνο;

Από τα γκολ που επιτεύχθηκαν στις ρεβάνς φάσης των "16" στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ήταν πολύ δύσκολο να ξεχωρίσουμε τα πέντε καλύτερα, καθώς το ένα ήταν καλύτερο από το άλλο. Με τη βοήθεια όμως της NISSANκαι του GOAL of THE WEEK, η δουλειά έγινε ευκολότερη.

Ας τα πάρουμε όμως χρονικά για να δούμε τα πέντε καλύτερα. Μόλις στο 20ο λεπτό του αγώνα του "Emirates" μεταξύ Άρσεναλ και Μπάγερν, ο Θίο Γουόλκοτ πέρασε.... τη μισή ομάδα του Αντσελότι, μπήκε στην περιοχή και από δύσκολη θέση πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ.

Arsenal's Theo Walcott, right, gets in a shot during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Arsenal and Bayern Munich at the Emirates Stadium in London, Tuesday, March 7, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
Arsenal's Theo Walcott, right, gets in a shot during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Arsenal and Bayern Munich at the Emirates Stadium in London, Tuesday, March 7, 2017. (AP Photo/Frank Augstein) AP

AP Photo/Frank Augstein

Βέβαια δεν είχε τελικά αντίκρυσμα αφού όπως φάνηκε πείσμωσε περισσότερο τη Μπάγερν που απάντησε με πέντε τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο. Καλύτερο όλων φυσικά εκείνο του Ντάγκλας Κόστα επτά λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο (78'). Μετά από ωραία κίνηση, πάτησε τη μεγάλη περιοχή και νίκησε τον Οσπίνα.

Έχουν γραφτεί χιλιάδες πράγματα για το ματς της Μπαρτσελόνα με την Παρί. Και θα γραφτούν ακόμη περισσότερα τα επόμενα χρόνια. Οι "μπλαουγκράνα" κατάφεραν να επιστρέψουν από το 4-0 του Παρισιού και να πάρουν την νίκη-πρόκριση με 6-1, αλλά για να γίνει αυτό χρειάστηκαν τρία γκολ στα τελευταία λεπτά. Εκείνο του Νείμάρ στο 88' με την απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 4-1 και άνοιξε το δρόμο. Πραγματικά υπέροχη εκτέλεση.

Barcelona's Neymar celebrates after PSG's Layvin Kurzawa scored an own goal during the Champions League round of 16, second leg soccer match between FC Barcelona and Paris Saint Germain at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday March 8, 2017. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona's Neymar celebrates after PSG's Layvin Kurzawa scored an own goal during the Champions League round of 16, second leg soccer match between FC Barcelona and Paris Saint Germain at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday March 8, 2017. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

AP Photo/Emilio Morenatti

Με όνειρα πήγε στην Γερμανία η Μπενφίκα του Κώστα Μήτρογλου, αλλά προσγειώθηκε απότομα από την μπαρουτοκαπνισμένη Ντόρτμουντ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Το τελικό 4-0 έδωσε την πρόκριση στους Γερμανούς, όμως το γκολ που ξεχώρισε ήταν αναμφίβολα αυτό του Πούλισιτς στο 59' μετά από την πάσα του Πιστσεκ.

Το γκολ του Μαρκ Ολμπράιτον δεν ήταν απλό γκολ. Ήταν ιστορικό γκολ. Ήταν εκείνο που "σφράγισε" την πρόκριση της Λέστερ στα προημιτελικά του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της. Ο άσος των "αλεπούδων" έπιασε ένα δυνατό σουτ στην κίνηση στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα της Σεβίλλης.

Αυτά είναι τα πέντε καλύτερα "ΓΚΟΛ της εβδομάδας" στο Champions League!

Εμείς διαλέξαμε το TOP-5. Το μπαλάκι τώρα όμως περνάει στο χέρι σας. Και πρέπει να κάνετε κάτι ακόμα δυσκολότερο. Να δείτε τα γκολ (αυτό είναι το εύκολο της υπόθεσης), αλλά και να ψηφίσετε το καλύτερο" ΓΚΟΛ της Εβδομάδας"(εδώ αρχίζουν τα δύσκολα).

Αλλά για κάθε δύσκολη αποστολή, υπάρχει και η ανάλογη επιβράβευση. Έτσι και η NISSAN, ψηφίζοντας το GOAL of THE WEEK σας βάζει αυτόματα στην κλήρωση για πλούσια δώρα με αποκορύφωμα τα εισιτήρια για τον τελικό της διοργάνωσης στο Κάρντιφ, αφού δύο τυχεροί θα βρεθούν εκεί!

Εσύ ποιο θα ψηφίσεις;

News 24/7

24MEDIA NETWORK