Αυτά είναι τα πέντε καλύτερα "ΓΚΟΛ της εβδομάδας" στο Champions League!

H φάση των "16" του Champions League ολοκληρώθηκε με αρκετές εκπλήξεις, αλλά και πανέμορφα γκολ. Ποιο να πρωτοδιαλέξεις; Επειδή η επιλογή για το καλύτερο είναι εξαιρετικά δύσκολη χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας. Δείτε τα, πάρτε μέρος στην ψηφοφορία και κερδίστε πλούσια δώρα από την NISSAN.

Barcelona's Ousmane Dembele, left, celebrates with Lionel Messi after scoring his side's second goal during the Champions League round of sixteen second leg soccer match between FC Barcelona and Chelsea at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, March 14, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Ousmane Dembele, left, celebrates with Lionel Messi after scoring his side's second goal during the Champions League round of sixteen second leg soccer match between FC Barcelona and Chelsea at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, March 14, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Κανέναν δεν άφησαν ασυγκίνητο οι επαναληπτικές αναμετρήσεις του Champions League για τη φάση των "16". Από ποιο ματς να ξεκινήσεις; Από το φανταστικό παιχνίδι της Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νου" κόντρα στην Τσέλσι με τον Μέσι να κάνει... όργια; Από το διπλό της Σεβίλλης μέσα στο "Θέατρο των Ονείρων" και τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

Από τα γκολ που επιτεύχθηκαν στις ρεβάνς φάσης των "16" στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ήταν πολύ δύσκολο να ξεχωρίσουμε τα πέντε καλύτερα, καθώς το ένα ήταν καλύτερο από το άλλο. Με τη βοήθεια όμως της NISSAN και του GOAL of THE WEEK, η δουλειά έγινε ευκολότερη.

Ας τα πάρουμε όμως χρονικά για να δούμε τα πέντε καλύτερα. Ξεκινάμε από το γκολ του Πάουλο Ντιμπάλα της Γιουβέντους κόντρα στην Τότεναμ στη Νησί, όταν ο Αργεντινός άσος έφυγε στην κόντρα μόνος του και πλάσαρε ιδανικά τον αντίπαλο κίπερ. Ένα τελείωμα που θα πρέπει να διδάσκεται στις σχολές ποδοσφαίρου.

Αυτά είναι τα πέντε καλύτερα "ΓΚΟΛ της εβδομάδας" στο Champions League!

Εξίσου σπάνιας ομορφιάς και το γκολ του Μίκαελ Λανγκ της Βασιλείας κόντρα στην Σίτι, επίσης στο Νησί. Μάλλον κάτι τους... έκανε το Ηνωμένο Βασίλειο και έδωσε έξτρα... χρυσόσκονη στα γκολ τους. Γι' αυτό και ήταν τόσο όμορφα.

Μένουμε στο νησί και πάμε λίγο πιο δίπλα, για την ακρίβεια μερικά... μέτρα. Από την Μάντσεστερ Σίτι, στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του Μουρίνιο από τον Μπεν Γεντέρ της Σεβίλλης, ένα γκολ που ουσιαστικά έδωσε τέλος στα όνειρα των Άγγλων για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αυτά είναι τα πέντε καλύτερα "ΓΚΟΛ της εβδομάδας" στο Champions League!

Ολοκληρώνουμε την πεντάδα των καλύτερων γκολ με δύο τέρματα της Μπαρτσελόνα. Αυτό του Ουσμάν Ντεμπελέ από την υπέροχη μπαλιά του Μέσι και φυσικά το κερασάκι στην τούρτα, το τρίτο τέρμα της Μπάρτσα από τον Λέο, το οποίο είναι... ποίημα!

Αυτά είναι τα πέντε καλύτερα "ΓΚΟΛ της εβδομάδας" στο Champions League!

Εμείς διαλέξαμε το TOP-5. Το μπαλάκι τώρα όμως περνάει στο χέρι σας. Και πρέπει να κάνετε κάτι ακόμα δυσκολότερο. Να δείτε τα γκολ (αυτό είναι το εύκολο της υπόθεσης), αλλά και να ψηφίσετε το καλύτερο "ΓΚΟΛ της Εβδομάδας" (εδώ αρχίζουν τα δύσκολα).

Αλλά για κάθε δύσκολη αποστολή, υπάρχει και η ανάλογη επιβράβευση. Έτσι και η NISSAN, ψηφίζοντας το GOAL of THE WEEK σας βάζει αυτόματα στην κλήρωση για πλούσια δώρα.

Εσύ ποιο θα ψηφίσεις;

News 24/7

24MEDIA NETWORK