Αυτόν τον παίκτη του Μουρίνιο θέλει να... σκοτώσει ο Μοντέλα!

Η Σεβίλλη θέλει να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στα προημιτελικά του CL όμως υπάρχει ένας παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που αποτελεί σοβαρό εμπόδιο για αυτήν και ο Βιτσέντσο Μοντέλα τον κατονόμασε με... στιλ!

Αυτόν τον παίκτη του Μουρίνιο θέλει να... σκοτώσει ο Μοντέλα!

Η Σεβίλλη είναι η πολυνίκης ομάδα στο Europa League με πέντε κατακτήσεις του τροπαίου, από το 2006 και μετά μάλιστα, όμως στο Champions League τα πράγματα είναι πιο δύσκολα και αυτό μπορεί να το αντιληφθεί κανείς από το γεγονός πως ψάχνει με πάθος την πρώτη της πρόκριση στα προημιτελικά!

Φέτος θα προσπαθήσει να το κάνει με αντίπαλο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που διαθέτει σαφώς μεγαλύτερη εμπειρία από νοκ-άουτ παιχνίδια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, με τον Βιτσέντσο Μοντέλα να παραδέχεται μάλιστα πως φοβάται ιδιαίτερα τον Αλέξις Σάντσες!

"Τον θυμάμαι από την εποχή που έπαιζε στην Ιταλία. Έχει βελτιωθεί αισθητά κατά τη διάρκεια της καριέρας του και νομίζω ότι θα αποτελέσει μία σοβαρή απειλή για μας. Ίσως να τον σκοτώσουμε ή να τον χτυπήσουμε ή κάτι τέτοιο", είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Μοντέλα, ενώ παράλληλα εξέφρασε την ελπίδα του να μην αγωνιστεί στο πρώτο ματς των δύο ομάδων ο Πογκμπά!

Πέρα από τους δύο αυτούς παίκτες που τους υπολογίζει ιδιαίτερα (όταν ο Σάντσες έπαιζε στην Μπαρτσελόνα είχε πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς κόντρα στην Σεβίλλη) ο Μοντέλα αναφέρθηκε και στον Ζοζέ Μουρίνιο, για τον οποίο μίλησε με άκρως εγκωμιαστικά λόγια.

"Όταν μιλάμε για προπονητές με τακτικές στο ποδόσφαιρο, ο Μουρίνιο είναι πρωτοπόρος. Έχω διαβάσει πολλά βιβλία για αυτόν. Δεν ξέρω πόσα ματς έχει παίξει στη διοργάνωση αλλά πιθανότατα είναι πάνω από 100", δήλωσε ο πρώην τεχνικός της Μίλαν.

Για την ιστορία, το ματς στο "Σάντσεθ Πιθχουάν" θα είναι για τον "special one" το 134ο στην προπονητική του καριέρα σε επίπεδο Champions League ενώ στον αντίποδα ο Μοντέλα ετοιμάζεται για το δεύτερο μόλις παιχνίδι της καριέρας του ως προπονητής στην κορυφαία διοργάνωση της "Γηραιάς ηπείρου" σε συλλογικό επίπεδο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK