Έτσι έγινε το "πέσιμο" στον Βαλβέρδε στα αποδυτήρια!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε διέψευσε πως υπήρχε επεισόδιο όμως η καταλανική "Sport" έβγαλε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες από το "πέσιμο" που του έγινε στα αποδυτήρια στο ματς με την Ρόμα!

Barcelona coach Ernesto Valverde sits on the bench prior to the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Roma and FC Barcelona at Rome's Olympic Stadium, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Barcelona coach Ernesto Valverde sits on the bench prior to the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Roma and FC Barcelona at Rome's Olympic Stadium, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Τα μεγάλα καράβια έχουν και μεγάλες... φουρτούνες και αυτό το διαπίστωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στο πλαίσιο του αγώνα με την Ρόμα και συγκεκριμένα λίγο μετά τη συντριβή της Μπαρτσελόνα με 3-0 στο "Ολίμπικο" και τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Champions League.

Μπορεί ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού να διέψευσε πρόσφατα πως έγινε κάποιο επεισόδιο με τους Μέσι και Πικέ μετά τον αγώνα, ωστόσο η καταλανική "Sport" δεν αφήνει έτσι το θέμα και όπως υποστηρίζει σε σημερινό δημοσίευμά της, τα βαριά ονόματα της ομάδας έβαλαν... χοντρό χέρι στον προπονητή μετά τον αποκλεισμό.

Συγκεκριμένα του έκαναν αυστηρή κριτική για τις αρχικές επιλογές του και κυρίως για το γεγονός πως άφησε στον Παουλίνιο στον πάγκο, με την ατάκα που ακούστηκε στα αποδυτήρια να είναι η εξής: "Μίστερ, ήταν ένα ματς για παίκτες με δύναμη και φυσική κατάσταση".

Έτσι έγινε το "πέσιμο" στον Βαλβέρδε στα αποδυτήρια!

Η αναφορά ήταν σαφής για την απουσία του Παουλίνιο που θα μπορούσε να κοντράρει τους δυναμικούς παίκτες της Ρόμα ώστε να μην επιβάλλουν εκείνοι τον ρυθμό που ήθελαν ενώ μεγάλη κουβέντα έγινε και για τις καθυστερημένες διορθωτικές κινήσεις του από τον πάγκο.

Με τους παίκτες να είναι έξαλλοι με το γεγονός πως χρειάστηκε να περιμένει ως το 85' για να ρίξει στο ματς τον Ντεμπελέ αντί του Σεμέδο! Τώρα, αν αυτό το συμβάν παίξει ρόλο στην παραμονή ή όχι του "Τσινγκούρι" στον πάγκο, θα το δούμε στο φινάλε της σεζόν, που ίσως μάλιστα βρει την "Μπάρσα" νταμπλούχο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK