Βρισιές μεταξύ Νεϊμάρ και οπαδού της Σίτι (VIDEO)

Πρωταγωνιστής σε μια άτυχη στιγμή ήταν ο σούπερ-σταρ της Μπαρτσελόνα, Νεϊμάρ, στο ματς κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, καθώς ήρθε σε λεκτική αψιμαχία με έναν οπαδό των "Πολιτών", με τους σεκιούριτι του γηπέδου να προλαβαίνουν τα χειρότερα.

Βρισιές μεταξύ Νεϊμάρ και οπαδού της Σίτι (VIDEO)

Στο ματς της Μάντσεστερ Σίτι με την Μπαρτσελόνα για την φάση των "16" του Champions League (1-2), o Νεϊμάρ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο στο 80ο λεπτό, δίνοντας την θέση του στον Πέδρο. Την ώρα που έκατσε όμως στον πάγκο της ομάδας του, είδε έναν οπαδό της Σίτι να του φωνάζει, βρίζοντάς τον και κάνοντάς του την χαρακτηριστική κίνηση πως "βουτάει".

Ο σούπερ-σταρ της Μπάρτσα τον κοίταζε στα μάτια καθ' όλη τη διάρκεια του ρεσιτάλ του και του έκανε μάλιστα χειρονομία να τον πλησιάσει. Μετά το τέλος του αγώνα, την ώρα που οι αποστολές κατευθύνονταν στα αποδυτήρια, ο Νεϊμάρ τον πλησίασε επικίνδυνα, φωνάζοντάς του, με τους σεκιούριτι του γηπέδου να προλαβαίνουν τα χειρότερα και να τους χωρίζουν.

Λίγο αργότερα, στην μικτή ζώνη, ο Βραζιλιάνος ρωτήθηκε για το συμβάν, απαντώντας: " Τι μου είπε; Δεν μπορώ να το επαναλάβω. Η μητέρα μου με ανέθρεψε με μια αγωγή. Αυτό δηλαδή που δεν του έμαθε η δική του μητέρα".

Δείτε το συμβάν:

Διαβάστε ακόμη:

Μάντσεστερ Σίτι-Μπαρτσελόνα 1-2 (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK