Ο Μέσι περιμένει τον Ολυμπιακό για να γράψει ιστορικό ρεκόρ που άρχισε με τον Παναθηναϊκό!

Στο ματς της Τετάρτης (27/9) κόντρα στη Σπόρτινγκ ο Λιονέλ Μέσι έψαξε το γκολ για να πετύχει ένα ακόμη ρεκόρ. Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ δεν σκόραρε στην Πορτογαλία, ωστόσο έχει την ευκαιρία κόντρα στον Ολυμπιακό να πετύχει το στόχο του και μάλιστα μέσα στο "σπίτι" του.

Barcelona's Lionel Messi, top, is challenged by Sporting's Jeremy Mathieu, during a Champions League, Group D soccer match between Sporting CP and FC Barcelona at the Alvalade stadium in Lisbon, Wednesday Sept. 27, 2017. (AP Photo/Armando Franca)
Barcelona's Lionel Messi, top, is challenged by Sporting's Jeremy Mathieu, during a Champions League, Group D soccer match between Sporting CP and FC Barcelona at the Alvalade stadium in Lisbon, Wednesday Sept. 27, 2017. (AP Photo/Armando Franca) AP

Στις 18/10 η Μπαρτσελόνα θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στο "Καμπ Νου" με την ελληνική ομάδα να έχει ν' αντιμετωπίσει εκτός από ολόκληρη την "αρμάδα" του Ερνέστο Βαλβέρδε και το έξτρα πάθος του Λιονέλ Μέσι να καταρρίψει ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό ρεκόρ.

Ο Αργεντίνος "μάγος" δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα με αντίπαλο στη Σπόρτινγκ και γι' αυτό έμεινε "κολλημένος" στα 99 ευρωπαϊκά γκολ. Πλέον θα ψάξει το 100ο στο ματς κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Το... φοβερό της υπόθεσης είναι ότι ο σούπερ σταρ των "μπλαουγκράνα" έκανε σεφτέ στην Ευρώπη, βρίσκοντας δίχτυα το 2005 κόντρα στον Παναθηναϊκό, σ' εκείνη την εφιαλτική βραδιά για τους "πράσινους", παρά τις εξαιρετικές επεμβάσεις του Μάριο Γκαλίνοβιτς, ο οποίος κράτησε το σκορ στα επίπεδα του 5-0!

Σε 121 ματς ο λοιπόν ο Μέσι έχει 99 γκολ και να τα κάνει 100 θα χρειαστεί να "νικήσει" τον Προτό (ή τον Καπίνο) σε τρεις εβδομάδες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρονάλντο κατάφερε σπάσει την 100αρα σε διάστημα 143 επίσημων αγώνων, ενώ ο Μέσι, αν τα καταφέρει, θα το έχει κάνει σε πολύ μικρότερο αριθμό αναμετρήσεων, 122 εφόσον παραβιάσει την εστία των "ερυθρόλευκων".

Μονάχα στο Champions League o Μέσι έχει βρει δίχτυα 96 φορές, ενώ τα γκολ του έγιναν 99 χάρη στα τρία που έχει σε Super Cup.

News 24/7

24MEDIA NETWORK