Οι Καταλανοί θύμισαν με στιλ στον Μέσι πως... επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος!

Η Μπαρτσελόνα έχει στο... τσεπάκι την πρόκριση στα ημιτελικά του CL μετά το 4-1 στο πρώτο ματς αλλά το ταξίδι στην Ρώμη μόνο αδιάφορο δεν θα είναι για τον Μέσι. Υπάρχει σοβαρός λόγος...

FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Leganes at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, April 7, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Leganes at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, April 7, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η Ρόμα πάλεψε σαν μονομάχος στην αρένα του "Kαμπ Νόου" πριν έξι βραδιές όμως η τύχη και οι λεπτομέρειες δεν ήταν μαζί της (τα δύο πρώτα τέρματα που δέχτηκε ήταν αυτογκόλ των Ντε Ρόσι και Μανωλά ενώ στη συνέχεια έκανε παιδικά λάθη στην άμυνα) και έτσι έφυγε με βαριά ήττα 4-1 που ουσιαστικά την αφήνει εκτός συνέχειας Champions League.

Παρόλα αυτά, η αποψινή ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα στο "Ολίμπικο" αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον τόσο από πλευράς Ρόμα όσο και από πλευράς Μπαρτσελόνα και ο κοινός παρονομαστής ακούει στο όνομα... Λιονέλ Μέσι.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Αργεντινός είναι πόλος έλξης για τους φίλους της ομάδας του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο και για το λόγο αυτό θα βρεθούν πάνω από 60.000 φίλαθλοι στις εξέδρες έχοντας μάλιστα στο μυαλό τους την ατάκα του προπονητή της Ρόμα πως "δεν υπάρχει κάτι που να είναι απίθανο". Υπάρχει μάλιστα και το σχετικό πρωτοσέλιδο της "Corriere dello Sport" που δείχνει τον Μέσι να κοιτάζει προς την εξέδρα των Ρωμαίων και ο τίτλος να είναι ο εξής: "O Λέο και αυτοί" (Leo e Loro).

Οι Καταλανοί θύμισαν με στιλ στον Μέσι πως... επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος!

Όσο για τους Ισπανούς, εκείνοι δεν έχουν ξεχάσει τη δήλωση του Μέσι πως έχει πετύχει το καλύτερο γκολ της καριέρας του στο "Ολίμπικο" και για αυτό το λόγο του το θύμισαν μέσα από το πρωτοσέλιδο της "Mundo Deportivo" που τον δείχνει να σκοράρει στον τελικό του Champions League του 2009 με κεφαλιά και ο τίτλος να είναι "Ave, Messi"!

Οι Καταλανοί θύμισαν με στιλ στον Μέσι πως... επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος!

H αναφορά είναι φυσικά στο τέρμα που είχε σημειώσει σε αυτό το γήπεδο πριν από 3.240 ημέρες, όταν είχε νικήσει τον Έντουιν Φαν Ντερ Σαρ και είχε κάνει το 2-0 για την Μπαρτσελόνα κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οδηγώντας την στον δεύτερο από τους τέσσερις τίτλους Champions League που έχει κατακτήσει τα 12 τελευταία χρόνια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK