Όλα τα ρεκόρ του Μέσι (PHOTOS & VIDEOS)

Ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε δύο γκολ στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί του Άγιαξ για το Champions League το βράδυ της Τετάρτης (5/11), ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Ραούλ, ο οποίος έχει 71 γκολ στη διοργάνωση, ενώ παράλληλα ξεπέρασε και τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Δείτε τα κατορθώματα του Αργεντινού σούπερ σταρ.

Όλα τα ρεκόρ του Μέσι (PHOTOS & VIDEOS)

Ο 27χρονος επιθετικός έχει σκοράρει 71 γκολ σε 90 εμφανίσεις με την Μπαρτσελόνα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ενώ ο Ραούλ χρειάστηκε 142 παιχνίδια για να πετύχει τον ίδιο αριθμό τερμάτων. Από την άλλη πλευρά ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε 106 αγώνες έχει βάλει 70 γκολ.

Παράλληλα βρίσκεται στην πρώτη θέση των κορυφαίων σκόρερ στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα (εμπεριέχονται και οι προκριματικές φάσεις), μαζί με τους Ραούλ και Κριστιάνο Ρονάλντο, με 71 γκολ, ενώ θέλει άλλα 5 γκολ για να ξεπεράσει τον Ισπανό "θρύλο" της Ρεάλ Μαδρίτης και να γίνει πρώτος σκόρερ σε όλες τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Δείτε στο παρακάτω infographic τα γήπεδα στα οποία έχει σκοράρει ο Αργεντινός σούπερ σταρ τα 71 γκολ:

Δείτε επίσης ένα συνολικό infographic με τους τρόπους που έχει σκοράρει, τα επιτεύγματά του, καθώς και τις ομάδες με τις οποίες έχει την καλύτερη παράδοση:

Όλα τα ρεκόρ του Μέσι (PHOTOS & VIDEOS)

Το πρώτο γκολ του στο Champions League απέναντι στον Παναθηναϊκό:

Δείτε το VIDEO αφιέρωμα στα 71 γκολ του Μέσι στο Champions League:

News 24/7

24MEDIA NETWORK