ΟΛΕΣ οι ενέργειες του Μέσι κόντρα στην Μπάγερν (VIDEO)

Απόλυτος πρωταγωνιστής του πρώτου ματς των ημιτελικών μεταξύ Μπαρτσελόνα και Μπάγερν ήταν ο Λιονέλ Μέσι, με τον Αργεντινό να προσφέρει ουσία, αλλά και θέαμα. Δείτε μαζεμένες σε ένα VIDEO όλες τις ενέργειες του σταρ των "μπλαουγκράνα", σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του.

ΟΛΕΣ οι ενέργειες του Μέσι κόντρα στην Μπάγερν (VIDEO)

H Μπαρτσελόνα επικράτησε με 3-0 της Μπάγερν στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για τον Champions League, σε ένα παιχνίδι που ο Λιονέλ Μέσι παρέδωσε δωρεάν μαθήματα ποδοσφαίρου.

Ο Αργεντινός άνοιξε το σκορ στο 77' με σουτ εκτός περιοχής.

Τρία λεπτά αργότερα χάρισε στους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους ένα απίστευτο highlight. Συγκεκριμένα, πήρε τη μπάλα λίγο έξω από την περιοχή, μπήκε μέσα σε αυτή, ξάπλωσε τον άμοιρο Τζερόμ Μπόατεγκ, έσκαψε και διπλασίασε το προβάδισμα των "μπλαουγκράνα".

Και σαν να μην έφτανε αυτό, έβγαλε και μια μπαλιά "πάρε-βάλε" στον Νεϊμάρ λίγο πριν το φινάλε για να έρθει το 3-0. Δεν ήταν όμως μόνο τα γκολ και η ασίστ. Ο Μέσι προσέφερε πλούσιο θέαμα με τις ενέργειές του σε ένα παιχνίδι που θα θέλουν να ξεχάσουν σύντομα οι αμυντικοί της Μπάγερν Μονάχου.

Δείτε μαζεμένες σε ένα VIDEO όλες τις ενέργειες του σταρ των "μπλαουγκράνα", σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του:

Εντυπωσιακά είναι και τα στατιστικά του Μέσι στον αγώνα κόντρα στην ομάδα του Γουαρδιόλα. Πιο συγκεκριμένα, αγωνίστηκε 95 λεπτά (σε όλο τον αγώνα), πέτυχε 2 γκολ σε 4 σουτ, έβγαλε ασίστ, κέρδισε 4 φάουλ και είχε και 4 "πάσες-κλειδιά". Φυσικά είναι ο πρώτος σε όλες αυτές τις κατηγορίες.

ΟΛΕΣ οι ενέργειες του Μέσι κόντρα στην Μπάγερν (VIDEO)

Παράλληλα τα δύο γκολ που πέτυχε ο Μέσι σε διάστημα τριών λεπτών (77'-80') ήταν τα γρηγορότερα σε αγώνα Champions League.

Έφτασε επίσης τα 10 γκολ φέτος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και τα 77 συνολικά (σε 97 συμμετοχές) έχοντας ένα περισσότερο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Τέλος, από τα 77 γκολ που έχει πετύχει ο Αργεντινός στο Champions League, τα 60 ήταν με το αριστερό πόδι, τα 13 με το δεξί και τα υπόλοιπα 4 με κεφαλιά.

ΟΛΕΣ οι ενέργειες του Μέσι κόντρα στην Μπάγερν (VIDEO)

Διαβάστε ακόμη:

Μπαρτσελόνα - Μπάγερν 3-0 (VIDEOS)

Απίστευτο τρολάρισμα στον Μπόατενγκ στο twitter

News 24/7

24MEDIA NETWORK