Ούτε τη βάση δεν έπιασε ο Μέσι

Μετά την ήττα σοκ από την Παρί Σεν Ζερμέν μέσα στο Παρίσι με 4-0, ο ισπανικός και γαλλικός τύπος επιτίθεται κατά της παρέας του Λιονέλ Μέσι.

Ούτε τη βάση δεν έπιασε ο Μέσι
© EPA

Θα πάρει καιρό να συνέλθει από την ήττα σοκ μέσα στο Παρίσι η Μπαρτσελόνα. Έτσι φαίνεται και από τα δημοσιεύματα στον γαλλικό και ισπανικό τύπο, που ασκούν "δριμεία κριτική" στους Καταλανούς.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε εμφανίστηκε αγνώριστη στο "Παρκ Ντε Πρενς", με πρώτο και καλύτερο τον Αργεντινό σούπερ σταρ, Λιονέλ Μέσι, ο οποίος δεν κατάφερε να ακουμπήσει τη μπάλα μέσα στην περιοχή των Παριζιάνων μία φορά, ενώ το μοναδικό του σουτ ήταν από απευθείας φάουλ που χτύπησε το τείχος.

Κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τη L' Equipe, που βαθμολόγησε τον Αργεντινό μόλις με 2 στα 10, βαθμολογία που λίγο πολύ συγκέντρωσαν και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, με μοναδική εξαίρεση τον Τερ Στέγκεν που βαθμολογήθηκε με 6.

Ούτε τη βάση δεν έπιασε ο Μέσι
© L'EQUIPE

Στον αντίποδα, η Γαλλική εφημερίδα, επιδοκιμάζει τη μεγαλειώδη εμφάνιση των Γάλλων, δίνοντας μέσο όρο 7,7 στην ομάδα του Έμερυ, αναδεικνύοντας κορυφαίους τον Ραμπιό (που είχε αναλάβει και το μαρκάρισμα του Αργεντινού) και τον Ντι Μαρία (που σκόραρε δύο φορές).

Ενδεικτικό της αποκαρδιωτικής εμφάνισης των Ισπανών, ήταν και το δημοσίευμα της Μαδριλένικης "Marca", που στη βαθμολογία των παικτών αρνήθηκε να βαθμολογήσει οκτώ παίκτες της Μπαρτσελόνα.

Τα πράγματα γίνονται πλέον πολύ δύσκολα για τους Ισπανούς, καθώς καμία ομάδα μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει από σκορ 4-0 στον επαναληπτικό αγώνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK