Σουάρες... αγνοείται στο Champions League

Ο Λούις Σουάρες μπορεί να σκοράρει "κατά ριπάς" στο ισπανικό πρωτάθλημα και να είναι στη δεύτερη θέση των σκόρερ, πίσω μόνο από τον Μέσι. Στην Ευρώπη όμως τα πράγματα φέτος μοιάζουν εντελώς διαφορετικά για τον Ουρουγουανό επιθετικό...

Barcelona's Luis Suarez reacts during a Champions League round of sixteen first leg soccer match between FC Barcelona and Chelsea at Stamford Bridge stadium in London, Tuesday, Feb. 20, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
Suarez AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

"Άσφαιρος" παραμένει για τη φετινή σεζόν στο Champions League ο Λούις Σουάρες, παρότι έχει αγωνιστεί και στους επτά, μέχρι τώρα, αγώνες της Μπαρτσελόνα στον θεσμό.

Για την ακρίβεια, ο στράικερ των "μπλαουγκράνα" εδώ και εννέα διαδοχικά παιχνίδια, αν συνυπολογίσουμε και τα περσινά ματς με τη Γιουβέντους στη προημιτελική φάση", έχει μείνει δίχως τέρμα στην Ευρώπη.

Τελευταίο ευρωπαϊκό γκολ που πέτυχε ο Ουρουγουανός ήταν στις 8 Μαρτίου της περσινής σεζόν, στην "ιστορική" πρόκριση των Καταλανών στην επόμενη φάση με το ευρύ 6-1 επί της Παρί.

Ουσιαστικά, ο Λούις Σουάρες έχει αποτύχει εδώ και 12 μήνες να βρει δίχτυα, κόντρα σε Γιουβέντους, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ολυμπιακό και Τσέλσι. Ίσως το σημερινό ματς απέναντι στους λονδρέζους αποτελέσει την επιστροφή του άσσου της "Μπάρτσα" στο σκοράρισμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK