Σουάρες: "Έπρεπε να κάνω τις "ποδιές", ήταν η μόνη λύση"

Ο Λουίς Σουάρες τόνισε πως οι "ποδιές" του στον Νταβίντ Λουίζ ήταν η μόνη επιλογή που είχε, προκειμένου να σκοράρει κόντρα στην Παρί. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ουρουγουανός μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα στο Παρίσι με 3-1.

Σουάρες: "Έπρεπε να κάνω τις "ποδιές", ήταν η μόνη λύση"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο MVP της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Παρί (3-1), Λουίς Σουάρες:

"Οι επιθετικοί πάντα ψάχνουν το γκολ και εμένα μου βγήκαν δύο καλές κινήσεις. Έπρεπε να κάνω τις "ποδιές", επειδή ήταν η μόνη επιλογή που είχα. Βγήκε μια ωραία κίνηση και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Και οι τρεις επιθετικοί παίζουμε σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Ο Λέο επίσης έρχεται στο κέντρο και ανοίγει τον χώρο. Γι' αυτό μπήκε το γκολ με την προσπάθεια από την δεξιά πλευρά".

Όσον αφορά τον επαναληπτικό σχολίασε: "Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Έχουν ποιότητα και πρέπει να ξέρουμε πως δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα. Θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι".

Τέλος, για το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα: "Παίξαμε έξυπνα από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Είναι πολύ δυνατοί στην έδρα τους, αλλά εμείς μπορέσαμε να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Τρέξαμε πολύ και τους έλειπαν βέβαια και αρκετοί σημαντικοί παίκτες".

Οι "ποδιές" του Σουάρες

Το πρώτο γκολ

Το δεύτερο γκολ

Σουάρες: "Έπρεπε να κάνω τις "ποδιές", ήταν η μόνη λύση"

Διαβάστε ακόμη:

"Πελάτης" του Σουάρες ο Νταβίντ Λουίζ (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK