Τα νεύρα του Σουάρες στο "Καραϊσκάκης" έχουν σοβαρή αιτία!

Ο Λουίς Σουάρες ήταν μέσα σε όλους τους... καυγάδες στο "Καραϊσκάκης" όμως το γκολ δεν ήρθε για τον Ουρουγουανό και η απογοητευτική σεζόν του καλά κρατεί!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (CHAMPIONS LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΟΥΑΡΕΖ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (CHAMPIONS LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΟΥΑΡΕΖ EUROKINISSI

Κατά γενική ομολογία ο Λουίς Σουάρες είναι μία μηχανή παραγωγής γκολ και το έχει αποδείξει τόσο στον Άγιαξ και στην Λίβερπουλ όσο και στην Μπαρτσελόνα στην οποία αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ÓÏÕÁÑÅÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ÓÏÕÁÑÅÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Φέτος όμως τα πράγματα δεν εξελίσσονται ρόδινα για αυτόν όσον αφορά στην παραγωγικότητά του αφού μετά και το ματς της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο μετράει μόλις 3 γκολ σε 13 επίσημα παιχνίδια του με τους Καταλανούς σε όλες τις διοργανώσεις (όλα στο πρωτάθλημα).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (CHAMPIONS LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ ΣΟΥΑΡΕΖ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (CHAMPIONS LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ ΣΟΥΑΡΕΖ EUROKINISSI

"Ο Λουίς Σουάρες διέρχεται κρίση στο γκολ, έχει τον ίδιο αριθμό τερμάτων με τον Παουλίνιο", είναι ο τίτλος σε σχετικό κείμενο που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα της μαδριλένικης "Marca" (σκοράρει ένα γκολ ανά 387 αγωνιστικά λεπτά...) και αυτός μπορεί και να είναι ένας "καλός" λόγος για τα πολλά νεύρα που είχε στο ματς.

Τα νεύρα του Σουάρες στο "Καραϊσκάκης" έχουν σοβαρή αιτία!

News 24/7

24MEDIA NETWORK