Το αφήνει ανοιχτό ο Ενρίκε: "Ακόμα δεν αποφάσισα!"

Παρά το γεγονός ότι είναι ο απόλυτος θριαμβευτής της σεζόν αφού οδήγησε την Μπαρτσελόνα στο τρεμπλ, ο Λουίς Ενρίκε δείχνει ακόμα αναποφάσιστος ως προς το μέλλον του!

Το αφήνει ανοιχτό ο Ενρίκε: "Ακόμα δεν αποφάσισα!"

Ερωτηθείς σχετικά με το θρίαμβο της ομάδας του στο Βερολίνο, ο Ισπανός τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης απάντησε σχετικά:"Η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν έχω πάρει τις αποφάσεις μου. Θέλω να χαρώ απλά τη στιγμή και να περάσω ένα όμορφο καλοκαίρι.

Η ώρα των αποφάσεων θα έρθει κάποια στιγμή. Ηταν μία δύσκολη σεζόν. Θα πρέπει να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και με επέλεξαν ως τον κατάλληλο άνθρωπο για να οδηγήσει την Μπαρτσελόνα.

Το ενδιαφέρον μου για όσους άσκησαν κριτική είναι μηδαμινό. Σε 60 ματς είχαμε μόλις 6 ήττες και 4 ισοπαλίες. Μία από τις καλύτερες σεζόν της ομάδας στην ιστορία της".

Η λογική λέει πάντως ότι ο Ενρίκε θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα, ίσως και με αύξηση αποδοχών. Τις επόμενες ημέρες, και όταν καταλαγιάσει ο θόρυβος των θριάμβων, πολλά πράγματα θα ξεκαθαρίσουν.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές