Γκουαρδιόλα: "Δεν είναι έκπληξη για μένα ο Ολυμπιακός"

Στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού στάθηκε ο τεχνικός της Μπάγερν, Πεπ Γκουαρδιόλα, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πριν τη μεγάλη αναμέτρηση. Τι δήλωσε για τα όσα έγιναν στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα στη συνέντευξη Τύπου:

"Πολλοί έλεγαν πριν τον πρώτο αγώνα πως θα είναι εύκολο το έργο μας, αλλά μετά όλοι είδαμε πόσο καλός είναι ο Ολυμπιακός. Είναι μια ομάδα πολύ καλή ανασταλτικά και διαθέτει πολύ καλούς και γρήγορους ακραίους. Για μας το παιχνίδι είναι ένας τελικός και θα παλέψουμε για να γίνουμε η πρώτη γερμανική ομάδα που θα περάσει στον επόμενο γύρο".

Για την πορεία του Ολυμπιακού, σχολίασε: "Και πέρσι τα είχαν πάει εξαιρετικά καλά. Δεν αποτελεί έκπληξη για μένα".

Όσο για τις επιλογές που θα κάνει για το βασικό σχήμα: "Είναι κρίμα που ο Αλάμπα χτύπησε στον αγώνα με τη Σάλκε. Σήμερα δεν θα προπονηθεί και θα δούμε αύριο. Υπάρχουν αμφιβολίες αν μπορεί να παίξει. Ο Μπαντστούμπερ είναι στην αποστολή, προπονείται κανονικά εδώ και μέρες και θα αποφασίσω αύριο αν θα τον χρησιμοποιήσω.

Σε κάθε παιχνίδι προσπαθώ να πάρω την καλύτερη απόφαση για τις ανάγκες του αγώνα και της ομάδας μου. Φυσικά μου αρέσει να είναι όλοι οι παίκτες μου διαθέσιμοι και να δίνουν μάχη για όλες τις θέσεις. Δεν θέλω να λέω κάθε εβδομάδα γιατί ένας παίκτης έπαιξε ή δεν έπαιξε. Όταν κάποιος είναι στον πάγκο δεν σημαίνει ότι δεν τον αγαπώ".

Τέλος, κλήθηκε να σχολιάσει τη ματαίωση του ντέρμπι του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό: "Δεν είναι πλεονέκτημα για μας ότι δεν έγινε ντέρμπι. Είναι μειονέκτημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο".