Γκουαρδιόλα: "Εύχομαι να τα καταφέρει ο Αντσελότι"

Φεύγει από την Μπάγερν, αλλά κάθε άλλο παρά συντρίμμια αφήνει ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Γκουαρδιόλα: "Εύχομαι να τα καταφέρει ο Αντσελότι"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα συνδέθηκε με την Μπάγερν και, μολονότι δεν πέτυχε το στόχο της κατάκτησης ενός Champions League, θα ήθελε πολύ ό,τι αφήσει ως παρακαταθήκη να συνεχιστεί.

Μετά τον αποκλεισμό από την Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε ένα μίνι απολογισμό της δουλειάς του στους Βαυαρούς, λέγοντας (με υγρά μάτια) πως " έδωσα τη ζωή μου γι' αυτόν το σύλλογο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό" και ευχήθηκε ό,τι δεν κατάφερε ο ίδιος να το καταφέρει ο άνθρωπος που τον διαδέχεται.

" Προσπαθήσαμε για τρία χρόνια να φτάσουμε στον τελικό, αλλά όταν χάνεις κάτι έχει πάει στραβά. Ελπίζω ότι ο Αντσελότι θα τα καταφέρει μέσα στις επόμενες σεζόν. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι για όσα κάναμε.

Σ' ένα παιχνίδι υπάρχουν πολλές στιγμές. Σε άλλες είσαι τυχερός σε άλλες όχι. Παίξαμε καλά για 90 λεπτά και γι' αυτό είχαμε δουλέψει. Καθένας περιμένει κάθε χρόνο να παίρνουμε το τρέμπλ, αλλά δεν είναι τόσο απλό. Δεν μετανιώνω για τίποτα. Ήμουν χαρούμενος εδώ και προσπάθησα να βοηθήσω τους παίκτες μου να δουν το ποδόσφαιρο διαφορετικά", ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπάγερν Μονάχου - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-1
Ο Ριμπερί όρμησε τον Σιμεόνε!
Τα γκολ και τα highlights του Μπάγερν - Ατλέτικο

News 24/7

24MEDIA NETWORK