Η... απαγορευμένη ατάκα του Λεβαντόβσκι που τρέλανε τους φίλους της Μπάγερν

Τρεις μέρες πριν την αναμέτρηση της Μπάγερν με την Ρεάλ για τους "4" του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι έριξε... λάδι στη φωτιά με δήλωση του υπέρ της "βασίλισσας", που τον θέλει το καλοκαίρι, με αποτέλεσμα να γίνει... συζήτηση στην Γερμανία.

Bayern's Robert Lewandowski celebrates after he scored his side's second goal during the German soccer cup semifinal match between Bayer Leverkusen and Bayern Munich in Leverkusen, Germany, Tuesday, April 17, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
Lewandowski AP IMAGES

Δεν αποτελεί πλέον μυστικό πως ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι θέλει να αποχωρήσει από την Μπάγερν το καλοκαίρι που μας έρχεται. Κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο, από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 με τους Βαυαρούς, όμως κάνει προσπάθειες και μέσω του νέου του μάνατζερ για να τα καταφέρει.

Όπως έχει διαρρεύσει πολλές φορές στον ευρωπαϊκό Τύπο, στόχος του είναι να αντικαταστήσει τον Καρίμ Μπενζεμά στην Ρεάλ Μαδρίτης, βλέποντας πως αυτό το καλοκαίρι θα είναι ίσως η τελευταία του ευκαιρία για μία μεταγραφή σε άκρως ανταγωνιστικό σύλλογο (κλείνει τα 30 και πάει στα 31).

Μπάγερν και Ρεάλ συγκρούονται όμως στους "4" του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Πολωνός επιθετικός κλήθηκε να μιλήσει για τα διπλά παιχνίδια. Η πρώτη του ατάκα... ξένισε πολλούς στην Βαυαρία.

"Είναι ξεκάθαρο πως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το φαβορί", είπε αρχικά και συνέχισε: "Αυτό δεν σημαίνει πως θα μας νικήσουν αν κάνουμε το παιχνίδι μας, όμως θα μας προβληματίσει αρκετά. Ας ελπίσουμε πως δεν θα σκοράρουν".

Στη συνέχεια πήγε να το... μαζέψει:

"Όταν έχεις κερδίσει δυο φορές το Τσάμπιονς Λιγκ στη σειρά, είναι φανερό πως είσαι το φαβορί, χωρίς να σημαίνει πως δεν έχουμε ελπίδες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK