Η διαμαρτυρία των φίλων της Μπάγερν για τα εισιτήρια

Οι φίλαθλοι της Μπάγερν Μοναχου διαμαρτυρήθηκαν για τα ακριβά εισιτήρια της Άρσεναλ και γνώρισαν την αποθέωση.

Η διαμαρτυρία των φίλων της Μπάγερν για τα εισιτήρια

Οι φίλαθλοι της Μπάγερν Μονάχου πραγματοποίησαν την απειλή τους για αποχή πέντε λεπτών από την αναμέτρηση των Βαυαρών με την Άρσεναλ, ως μέτρο αντίδρασης και διαμαρτυρίας στις υψηλές τιμές του εισιτηρίου στο "Έμιρεϊτς".

Ο αγγλικός σύλλογος παραδοσιακά διαθέτει τα πιο ακριβά εισιτήρια στον κόσμο και για το συγκεκριμένο παιχνίδι ζητούσε 64 λίρες (87 ευρώ) από κάθε φιλοξενούμενο φίλαθλο.

Οι οπαδοί της Μπάγερν επέλεξαν να μπουν στο "Έμιρεϊτς" μετά από πέντε λεπτά αγώνα, αφήνοντας κενές τις κερκίδες των φιλοξενουμένων.

Όταν μπήκαν, άπλωσαν δύο πανό που έγραφαν στην αγγλική γλώσσα: "64 λίρες για ένα εισιτήριο, αλλά χωρίς φιλάθλους, το ποδόσφαιρο δεν αξίζει ούτε δεκάρα".

Η είσοδος των φίλων της Μπάγερν συνοδεύτηκε από αποθέωση και χειροκρότημα από τους φιλάθλους της Άρσεναλ, που κατά καιρούς διαμαρτύρονται για τις τιμές που επιλέγει η διοίκηση του συλλόγου για να διαθέτει τα εισιτήρια του γηπέδου της.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

Life Guide ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

6+1 μυστικά που δεν μαθαίνεις ποτέ από τους εργαζόμενους σε αυτά

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο όταν φεύγεις από το δωμάτιό σου για να απολαύσεις μια βόλτα στην πόλη ή όταν πας για μπάνιο; Διάβασε ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν μαθαίνεις ποτέ

 

Επιλογές