Η γκάφα του Χούμελς και το τρολάρισμα του Μίλερ

Η Μπάγερν Μονάχου προετοιμάζεται για τον δεύτερο αγώνα της φάσης των 16 του Champions League μετά το 5-1 επί της Άρσεναλ. Ενώ οι παίκτες της βαυαρικής ομάδας επιβιβάζονταν στο λεωφορείο για να ξεκινήσουν το ταξίδι τους προς το Λονδίνο, ο άτιμος φακός "έπιασε στα πράσα" την ατυχία του Ματς Χούμελς.

DORTMUND, GERMANY - AUGUST 14:  Mats Hummels of Munich during DFL Supercup 2016 match between Borussia Dortmund and FC Bayern Muenchen at Signal Iduna Park on August 14, 2016 in Dortmund, Germany.  (Photo by Oliver Hardt/Bongarts/Getty Images)
DORTMUND, GERMANY - AUGUST 14: Mats Hummels of Munich during DFL Supercup 2016 match between Borussia Dortmund and FC Bayern Muenchen at Signal Iduna Park on August 14, 2016 in Dortmund, Germany. (Photo by Oliver Hardt/Bongarts/Getty Images) BONGARTS/GETTY IMAGES

Σε κανέναν δεν αρέσουν οι Δευτέρες. Πόσω μάλλον όταν έχεις ένα ταξίδι μπροστά σου για το Λονδίνο με... λερωμένο κοστούμι.

Η μέρα δεν θα μπορούσε να πάει "καλύτερα" για τον διεθνή αμυντικό της Μπάγερν Μονάχου, Ματς Χούμελς, που ενώ έμπαιναν στο λεωφορείο για να μεταβούν στο αεροδρόμιο, ο φακός τον έπιασε σε μία άτυχη στιγμή, με τον καφέ να χύνεται πάνω στο ακριβό κοστούμι του.

Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο από τους συμπαίκτες του, με τον Μύλερ όμως να αποδεικνύεται ο βασιλιάς του τρολαρίσματος, χωρίς να μπορεί να σταματήσει να γελάει με τα καμώματα του συμπαίκτη του.

Λέτε όσο ζημιάρης ήταν με τον καφέ να είναι και στο σημερινό (7/3) παιχνίδι με την Άρσεναλ;

News 24/7

24MEDIA NETWORK