Η Ρεάλ νίκησε αλλά δεν "γέμισε το μάτι" στους Βαυαρούς!

Η Ρεάλ έκανε την ανατροπή στο Μόναχο και απέκτησε πλεονέκτημα για τελικό, ωστόσο παίκτης της Μπάγερν δήλωσε πως η ομάδα του θα μπορούσε κάλλιστα να είχε πετύχει πέντε γκολ!

Bayern's Thomas Mueller, Niklas Suele, Sven Ulreich and Robert Lewandowski, from left, acknowledge the fans after losing 1-2 during the semifinal first leg soccer match between FC Bayern Munich and Real Madrid at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Wednesday, April 25, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Thomas Mueller, Niklas Suele, Sven Ulreich and Robert Lewandowski, from left, acknowledge the fans after losing 1-2 during the semifinal first leg soccer match between FC Bayern Munich and Real Madrid at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Wednesday, April 25, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Η πρώτη μάχη των δύο γιγάντων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου βρήκε την Ρεάλ Μαδρίτης να παίρνει τη νίκη στο Μόναχο (με Μαρσέλο και Ασένσιο) και έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση στον τελικό του Κιέβου, μην νομίζετε όμως ότι οι άνθρωποι της Μπάγερν δεν έχουν βάλει μαύρες πλερέζες και πιστεύουν στην ανατροπή στην Μαδρίτη.

Ο Γιουπ Χάινκες έδωσε το σύνθημα κάνοντας λόγο για τα δώρα που έκανε η ομάδα του σε εκείνη του Ζιντάν, ενώ πίστη ενόψει της ρεβάνς υπάρχει και στους παίκτες παρά το γεγονός ότι δεν υπολογίζουν σε Βιδάλ και Μπόατενγκ και πιθανότητα και σε Ρόμπεν και Αλάμπα...

"Θα πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Χρειάζεται να έχουμε μία άλλη νοοτροπία, να αποκτήσουμε το δολοφονικό ένστικτο. Η Ρεάλ είναι σίγουρα ευάλωτη.

Είναι δύσκολο να χωνέψουμε το αποτέλεσμα αλλά έχουμε ρεαλιστικές πιθανότητες για να περάσουμε στον τελικό", ξεκαθάρισε ο Τόμας Μίλερ, ενώ ο Νίκλας Ζούλε που πήρε τη θέση του τραυματία Μπόατενγκ στο 34ο λεπτό, είπε:

"Εάν είχαμε νικήσει με σκορ 5-2, ουδείς θα είχε κάτι να πει. Πιστεύω ότι σπάνια έχει εμφανιστεί τόσο πολύ αδύναμη στο Μόναχο η Ρεάλ Μαδρίτης".

News 24/7

24MEDIA NETWORK