Καταγγελία στην UEFA για τα επεισόδια στο "Καραϊσκάκης" από την Μπάγερν

Σε επίσημη καταγγελία στην UEFA σχετικά με την αστυνομική βία που δέχθηκαν οι οπαδοί της πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" προέβη η Μπάγερν Μονάχου.

Καταγγελία στην UEFA για τα επεισόδια στο "Καραϊσκάκης" από την Μπάγερν

Τα σοβαρής έκτασης επεισόδια που ξέσπασαν πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης της Μπάγερν με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης", στη θύρα που φιλοξενούσε τους οπαδούς των Βαυαρών προκάλεσαν την αντίδραση του γερμανικού συλλόγου, ο οποίος προέβη σε επίσημη καταγγελία στην UEFA.

Συγκεκριμένα, με δελτίο τύπου στην ιστοσελίδα τους, οι πρωταθλητές Γερμανίας σχολίασαν το... ξύλο ανάμεσα στους άνδρες των ΜΑΤ και των θερμόαιμων οπαδών της ομάδας του Γκουαρδιόλα, ζητώντας μια μη βίαιη και σεβάσμια μεταχείριση όλων των συμμετεχόντων και των θεατών σε όλα της τα παιχνίδια.

Διαβάστε ακόμη:

Σοβαρά επεισόδια στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Τραυματίστηκε σοβαρά οπαδός της Μπάγερν

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

Life Guide ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

6+1 μυστικά που δεν μαθαίνεις ποτέ από τους εργαζόμενους σε αυτά

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο όταν φεύγεις από το δωμάτιό σου για να απολαύσεις μια βόλτα στην πόλη ή όταν πας για μπάνιο; Διάβασε ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν μαθαίνεις ποτέ

 

Επιλογές