Λεβαντόφσκι: "Φοβερή ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη"

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μίλησε στα γερμανικά ΜΜΕ για την αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με τον Ολυμπιακό και προειδοποίησε τους συμπαίκτες του πως τους περιμένει μία καυτή ατμόσφαιρα στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Λεβαντόφσκι: "Φοβερή ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη"

Την προσεχή Τετάρτη (16/09) ο Ολυμπιακός τίθεται αντιμέτωπος με την Μπάγερν Μονάχου στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 1η αγωνιστική του Champions League.

Με αφορμή την αναμέτρηση των δύο ομάδων, ο επιθετικός των Βαυαρών, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια για την αξία των "ερυθρόλευκων", ενώ προειδοποίησε τους συμπαίκτες του πως τους περιμένει μία ιδιαίτερα "καυτή" ατμόσφαιρα.

Να θυμίσουμε πως ο Πολωνός επιθετικός είχε αγωνιστεί κόντρα στην ελληνική ομάδα όταν φορούσε τη φανέλα της Ντόρτμουντ. Οι αναμνήσεις είναι... άσχημες για τον "Λέβα", αφού οι Βεστφαλοί είχαν ηττηθεί τον Οκτώβριο του 2011 με 3-1 εκτός έδρας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Έχω αγωνιστεί εκεί. Η ατμόσφαιρα είναι πάντα φοβερή. Και ο Ολυμπιακός δεν είναι μια καινούργια ομάδα στο Champions League, αφού αγωνίζονται κάθε χρόνο στη διοργάνωση.

Θα πρέπει να αγωνιστούμε καλά όχι μόνο στο δεύτερο ημίχρονο όπως με την Άουγκσμπούργκ, αλλά από το πρώτο λεπτό του αγώνα", τόνισε χαρακτηριστικά ο 28χρονος άσος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK