Νοκ-άουτ ο Βιδάλ, ποιοι θα σερβίρουν τώρα το... κρύο πιάτο;

Ο Αρτούρο Βιδάλ δήλωνε προς πάσα κατεύθυνση μετά την κλήρωση των ημιτελικών του UCL πως θέλει ρεβάνς από την Ρεάλ για τα... περσινά, όμως λογάριαζε χωρίς τον παράγοντα τύχη.

Νοκ-άουτ ο Βιδάλ, ποιοι θα σερβίρουν τώρα το... κρύο πιάτο;
AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος από την αποβολή του στον αγώνα με την Ρεάλ για τους "8" του Champions League που τον έπαιξε το ρόλο της στον αποκλεισμό της Μπάγερν από τους Μαδριλένους και ο Αρτούρο Βιδάλ δεν μπόρεσε ποτέ να το "χωνέψει".

Απόδειξη τα ποσταρίσματα που έκανε μετά την κλήρωση που έφερε ξανά στο δρόμο της ομάδας του τους "μερένγκες", με τον Χιλιανό διεθνή μέσο να αναφέρει στο πιο δυναμικό εξ αυτών πως "η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο...".

Το οξύμωρο είναι πως στην προσπάθειά της να πάρει το αίμα της πίσω, η Μπάγερν δεν μπορεί πλέον να υπολογίζει στον πιο "εκδικητικό" παίκτη της, με τον Βιδάλ να χάνει το φινάλε της σεζόν λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

Ο Βιδάλ χτύπησε σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις της Μπάγερν και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική εγχείριση στο γονατο, με τους Βαυαρούς να γνωστοποιούν επίσημα πως το χειρουργείο έγινε την Δευτέρα και πως ο παίκτης "θα μείνει εκτός μέχρι το φινάλε της σεζόν".

Οπότε, κάποιος εκ των Λεβαντόβσκι, Μίλερ, Χάμες Ροντρίγκες ίσως χρειαστεί να βάλει αυτός τα καλά του και να σερβίρει το κρύο πιάτο (της εκδίκησης) στην ομάδα του Ζιντάν. Το πιάτο που ήθελε να αναλάβει προσωπικά ο Βιδάλ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK