O εκρηκτικός Βιδάλ "υποδέχτηκε" την Ρεάλ με μία βρισιά!

Ο Αρτούρο Βιδάλ έχει άχτι την Ρεάλ Μαδρίτης από τις δύο περυσινές μάχες της με την Μπάγερν στα προημιτελικά του CL και στο άκουσμα της κλήρωσης έστειλε αθυρόστομο μήνυμα στους Ισπανούς!

O εκρηκτικός Βιδάλ "υποδέχτηκε" την Ρεάλ με μία βρισιά!
AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Η κληρωτίδα είχε... κέφια το μεσημέρι της Παρασκευής όσον αφορά στο Champions League αφού έφερε αντιμέτωπες στα ημιτελικά τα δύο μεγαθήρια Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης, με τα δύο αουτσάιντερ Ρόμα και Λίβερπουλ να συνθέτουν το έτερο ζευγάρι της τελικής τετράδας.

Μάλιστα, το Μπάγερν-Ρεάλ πέρα από το ότι είναι ένα από πιο κλασικά (και πολυπαιγμένα) ντέρμπι στη διοργάνωση, φέρνει και έντονεςθύμησες στους φίλους των δύο ομάδων αφού τα δύο κλαμπ αναμετρήθηκαν και πέρυσι σε νοκ-άουτ γύρο, με τη μόνη διαφορά πως ήταν στα προημιτελικά.

O εκρηκτικός Βιδάλ "υποδέχτηκε" την Ρεάλ με μία βρισιά!
AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Εκείνη μάλιστα που έχει παράπονα από τη διαιτησία ήταν η Μπάγερν, η οποία αν και έχασε στο πρώτο ματς στο Μόναχο με 2-1 κατάφερε να "ισοφαρίσει" επικρατώντας με το ίδιο σκορ στην Μαδρίτη, για να λυγίσει όμως στην παράταση.

Εκεί που η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι είδε να αποβάλλεται ο Αρτούρο Βιδάλ αρχικά και εν συνεχεία να σκοράρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο προερχόμενος από θέση οφσάιντ, με το 4-2 να χαρίζει πρόκριση στους Ισπανούς και να γεμίζει με... νεύρα τους Γερμανούς.

Προφανώς ο Αρτούρο Βιδάλ δεν έχει ξεπεράσει ακόμα εκείνο το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τις διαιτητικές αποφάσεις, αφού αμέσως μετά την κλήρωση που τις φέρνει ξανά αντιμέτωπες, ο Χιλιανός διεθνής μέσος ανέβασε φωτογραφία με τα δύο ζευγάρια και σχολίασε: "Ναι, γαμ@@@"!

News 24/7

24MEDIA NETWORK