Τι είπαν Αλάμπα και Νόιερ για το γκολ του Μίλερ

Διαβάστε τις δηλώσεις των Ντάβιντ Αλάμπα και Μάνουελ Νόιερ για τον Ολυμπιακό και την αναμέτρηση του "Γ. Καραϊσκάκης".

Τι είπαν Αλάμπα και Νόιερ για το γκολ του Μίλερ

"Τα πήγαμε πολύ καλά στην άμυνα. Στα κρίσιμα σημεία η μπάλα ήταν δική μας. Το "μηδέν" που κρατήσαμε στην άμυνα είναι πολύ σημαντικό. Στάθηκε πολύ καλά ο Ολυμπιακός στην άμυνα, είχε και τον 12ο παίκτη μαζί του, τον κόσμο του. Ήταν σταθεροί στην άμυνα, το γκολ του Μίλερ μας άνοιξε διαδρόμους" ήταν το αρχικό του σχόλιο για τον αγώνα", είπε αρχικά ο Ντάβιντ Αλάμπα.

Ερωτηθείς εάν ζήλεψε το τέρμα που πέτυχε ο Τόμας Μίλερ, ο Αυστριακός αμυντικός απάντησε: "Δεν ζηλεύω το γκολ του Μίλερ, ήταν πολύ σημαντικό για εμάς διότι μας άνοιξε το δρόμο για τη νίκη. Ήταν αμυντικογενής ο Ολυμπιακός και κατά διαστήματα στάθηκε καλά στο ματς".

Ο Μάνουελ Νόιερ, από την πλευρά του, υποστήριξε: "Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο μέρος, ήταν σημαδιακό το πώς μπήκε το πρώτο γκολ με τον Μίλερ. Στη συνέχεια η ομάδα πήρε μπρος και φτάσαμε στη νίκη. Ο Τόμας (σ.σ Μίλερ) έκανε μια σέντρα-σουτ… δεν μπορείς σε τέτοιες καταστάσεις να υπολογίσεις την πορεία της μπάλας, ήταν μια κακή στιγμή για τον Ρομπέρτο. Ήταν ένα παιχνίδι που ο Ολυμπιακός είχε τις φάσεις του, αλλά δεν μπόρεσε να βγάλει γκολ. Εμείς βάλαμε και δεύτερο και κάπως έτσι φτάσαμε σε μια εύκολη και δίκαιη νίκη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK