Ουδείς άλλος: Ο Αντσελότι ξεπερνάει και τον εαυτό του

Σε διάρκεια 20 ετών επτά κορυφαία κλαμπ, όλα στο Champions League. Ο Κάρλο Αντσελότι είναι φτιαγμένος γι' αυτήν τη διοργάνωση.

Ουδείς άλλος: Ο Αντσελότι ξεπερνάει και τον εαυτό του

Πολέμιους ο Κάρλο Αντσελότι έχει πολλούς, εντός κι εκτός Ιταλίας. Τόσους που η προπονητική επάρκειά του αμφισβητείται σε μεγάλο βαθμό ανεξαρτήτως επιτυχιών.

Γι' αυτό που ουδείς μπορεί να τον αμφισβητήσει είναι η συνέπειά του στο Champions League.

Δεν είναι μονάχα το γεγονός πως έχει κατακτήσει τρεις φορές το "ιερό δισκοπότηρο". Η προσαρμοστικότητά του στην κορυφαία διοργάνωση είναι ανεπανάληπτη και αποτυπώνεται με τον πιο πειστικό τρόπο στο γεγονός πως οι ομάδες τον επιλέγουν γι' αυτόν ακριβώς το σκοπό: τη διάκριση στο Champions League. Με την παρουσία του στον πάγκο της Μπάγερν ο "Καρλίτο" έγινε ο μοναδικός προπονητής που έχει κοουτσάρει επτά διαφορετικές ομάδες στη σάλα με τ' αστέρια.

Άρχισε από την Πάρμα (1997-98), προτού έρθουν η Γιουβέντους, η Μίλαν, η Τσέλσι, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Ρεάλ Μαδρίτης. Καθόλου μικρό το επίτευγμά του. Να βρεις άλλον που σε 20 χρόνια έχει δουλέψει  σε τόσα μεγάλα κλαμπ δεν θα βρεις.

 

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές