Πετούσαν 500ευρα στον Νεϊμάρ στο Μόναχο!

Διπλή διαμαρτυρία στο Μόναχο και το ματς της Μπάγερν με την Παρί. Οι οπαδοί των Γερμανών πέταξαν 500ευρα στον Νεϊμάρ, δείχνοντας την δυσαρέσκεια τους για τις... προτιμήσεις του, ενώ εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για τις τιμές των εισιτηρίων (photo)!

Πετούσαν 500ευρα στον Νεϊμάρ στο Μόναχο!

Μπορεί η Μπάγερν ενός αγωνιστικού χώρου να διέλυσε με 3-1 την Παρί Σεν Ζερμέν το βράδυ της Τρίτης, στην κερκίδα, ωστόσο, είχαμε άλλο... παιχνίδι. Αυτό των οπαδών/φιλάθλων οι οποίοι πήραν θέση για δυο σημαντικά γεγονότα.

Καταρχάς τις τιμές των εισιτήριων στην "Venue Allianz Arena". Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στο συγκεκριμένο γήπεδο, αφού και στο παρελθόν οι φίλοι των Βαυαρών έχουν εκφράσει την δυσαρέσκεια για τις τιμές που τα τελευταία χρόνια έχουν... εκτοξευτεί.

Μάλιστα είχαν σηκώσει και πανό στις κερκίδες που έγραφε για το θέμα: "75€ το εισιτήριο; Δεν είμαστε ο... Νεϊμάρ. Οι τιμές των εισιτηρίων πρέπει να είναι λογικές".

Μιας και μιλήσαμε για τον Νεϊμάρ νωρίτερα, να πούμε πως ο Βραζιλιάνος πέρασε... δύσκολες στιγμές όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και προσωπικά! Μερίδα οπαδών του πέταξαν χαρτονομίσματα των 500 ευρώ με το πρόσωπο του επάνω!

Καρφί δηλαδή για την επιλογή του να πάει στην Παρί για τα... χρήματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK