Σε αναζήτηση ιατρικού επιτελείου η Μπάγερν

Την παραίτηση του μαζί με τους 4 βοηθούς του υπέβαλλε ο γιατρός της Μπάγερν Μονάχου, Χανς-Βίλχεμ Μίλερ-Βόλφααρτ, απόφαση που σχετίζεται άμεσα με την ήττα από την Πόρτο.

Σε αναζήτηση ιατρικού επιτελείου η Μπάγερν

Τις συνέπειες της ήττας με 3-1 για τα προημιτελικά του Champions League, "πληρώνει" η Μπάγερν Μονάχου. Το αναπάντεχο αυτό αποτέλεσμα για τους Βαυαρούς, δεν έφερε μόνο προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας, αλλά και "απώλειες".

Ο γιατρός της ομάδας Χανς-Βίλχεμ Μίλερ-Βόλφααρτ, παραιτήθηκε από το πόστο του μαζί με 3 βοηθούς του, ισχυριζόμενος ότι αυτός και το επιτελείο του, κατηγορήθηκαν ότι ήταν οι κύριοι υπεύθυνοι για το αποτέλεσμα της Πορτογαλίας. Οι άλλοι 3 που αποχώρησαν, είναι ο γιος του, Κίλιαν Μίλερ Βόλφααρτ και οι Πίτερ Ουμπλάκερ και Λουτζ Χάνσελ.

Η απόφαση αυτή αποτέλεσε έκπληξη, καθώς ο 72χρόνος προσέφερε τις υπηρεσίες του στην ομάδα για 40 χρόνια και συγκεκριμένα από το 1977! Ο ίδιος δήλωσε μετά το ματς πως: " Μετά το παιχνίδι για το Champions League με την Πόρτο, για ανεξήγητους λόγους, το ιατρικό επιτελείο κατηγορήθηκε έντονα για την ήττα. Η σχέση εμπιστοσύνης που είχαμε έχει πληγωθεί". Δηλώσεις που φανερώνουν πως το "γυαλί" μεταξύ των δύο πλευρών, έχει ραγίσει.

Θεωρήθηκε ο "ηθικός αυτουργός" αυτής της ήττας, αφού η Μπάγερν ταξίδεψε στο Πόρτο χωρίς 5 βασικά της στελέχη. Ο λόγος για τους, Ριμπερί, Ρόμπεν, Αλάμπα, Σβάινσταϊγκερ και Μαρτίνες.

Οι πολλοί και συνεχείς τραυματισμοί τους τελευταίους μήνες, έχουν κοστίσει αρκετά στους Γερμανούς και όπως φημολογείται, ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από την δουλειά του Χανς-Βίλχεμ Μίλερ-Βόλφααρτ.

Η σχέση των δύο ανδρών έχει και παρελθόν, αφού την προηγούμενη σεζόν ο Ισπανός τεχνικός είχε συμβουλέψει τον Τιάγκο Αλκάνταρα να επισκεφθεί τον προσωπικό του γιατρό, για τους σοβαρούς και συνεχόμενους τραυματισμούς του στο γόνατο. Γεγονός που σήμαινε, να παραβλέψει την θεραπεία του γιατρού της ομάδας του Μόναχο.

Επίσημη θέση δεν έχει πάρει ακόμα η διοίκηση της ομάδας και δεν αποκλείεται τις επόμενες να υπάρξει μία σχετική τοποθέτηση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK