Μήτρογλου: "Ευχαριστώ τον Νόιερ, αλλά κάνω τη δουλειά μου"

Ο Κώστας Μήτρογλου απάντησε στις φιλοφρονήσεις του Μάνουελ Νόιερ, όντας ιδιαίτερα ταπεινός, αφού δήλωσε πως τόσο ο ίδιος όσο κι ο Ζόνας κάνουν απλά τη... δουλειά τους.

Μήτρογλου: "Ευχαριστώ τον Νόιερ, αλλά κάνω τη δουλειά μου"

Λίγη ώρα αφότου ο Μάνουελ Νόιερ "έπλεξε" το εγκώμιο του Κώστα Μήτρογλου, ο Έλληνας στράικερ βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου, εκπροσώποντας τους συμπαίκτες του, κι όπως είναι λογικό δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε όσα είπε ο γκολκίπερ της Μπάγερν.

"Εγώ και ο Ζονάς απλώς κάνουμε την δουλειά μας. Πάντα θέλουμε περισσότερα. Ωστόσο, δεν είμαστε μόνο εμείς που παίζουμε, όλη η ομάδα δίνει τα πάντα στο γήπεδο. Κερδίζουμε εμείς τα φώτα επειδή βάζουμε τα γκολ, αλλά όλη η ομάδα αξίζει τα εύσημα. Φυσικά είναι σημαντικό να παίρνουμε τέτοια σχόλια από τον Μάνουελ Νόιερ, αλλά εμείς θέλουμε να κάνουμε ότι καλύτερο για την Μπενφίκα", ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το μέλλον του στην Μπενφίκα, αλλά δεν θέλησε να αποκαλύψει λεπτομέρειες: "Δεν μπορώ να πω πολλά, διότι είμαι λίγους μήνες στο κλαμπ. Αυτό που ξέρω είναι πως πρόκειται για μία σπουδαία ομάδα. Είμαι τρομερό να παίζεις στο Ντα Λουζ, οι οπαδοί μας δημιουργούν εκπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ".

Τέλος, ερωτηθείς για το γεγονός ότι επιστρέφει στην χώρα που μεγάλωσε, ο Έλληνας επιθετικός αποκάλυψε πως οι "δικοί" του θα βρίσκονται στο γήπεδο: "Είναι πολύ καλό για μένα που όλη η οικογένειά μου και φίλοι μου θα βρίσκονται στο γήπεδο, αλλά μόνο αυτό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

O Νόιερ αποθέωσε τον Μήτρογλου!

Μήτρογλου: Από την αμφισβήτηση στην αποθέωση

News 24/7

24MEDIA NETWORK