Παραλίγο τραγωδία στο "Βιθέντε Καλδερόν"

Οπαδοί της Μπενφίκα έριξαν αρκετές φωτοβολίδες μετά από το γκολ του Νικολάς Γκαϊτάν επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, μία εκ των οποίων κατέληξε σε σημείο όπου καθόταν ένα παιδί μόλις δύο ετών.

Οι περισσότερες φωτοβολίδες έπεσαν στο ταρτάν πίσω από τον αγωνιστικό χώρο, αλλά μερικές κατέληξαν σε σημείο που κάθονταν οπαδοί, με συνέπεια να δημιουργηθεί κίνδυνος ατυχήματος.

Μάλιστα, μία εξ αυτών έπεσε στο κάθισμα ενός δίχρονου αγοριού, το οποίο ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα, όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα Ενημέρωσης.

Ορισμένοι φίλαθλοι της Ατλέτικο Μαδρίτης υπέστησαν εγκαύματα ελαφριάς μορφής και σε κάποιους χρειάστηκε να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα