Οι οπαδοί της Μπεσίκτας έγραψαν ιστορία στο Champions League!

Η ομάδα τους δέχτηκε δύο γκολ στα πρώτα 25 λεπτά από την Μπενφίκα όμως οι οπαδοί της Μπεσίκτας είχαν ήδη γράψει ιστορία ιστορία στο CL με τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ έμπνευσή τους στις εξέδρες (VIDEOS).

Οι οπαδοί της Μπεσίκτας έγραψαν ιστορία στο Champions League!

Το κοινό της Μπεσίκτας φημίζεται για τον φανατισμό του και το πόσο πολύ "στριμώχνει" τον εκάστοτε αντίπαλο με την τρομερή στήριξη που δίνει στους παίκτες της δικής του ομάδας με τη φωνή στην κερκίδα που φτάνει τα ντεσιμπέλ στα ύψη, ωστόσο στον αγώνα με την Μπενφίκα ξεχώρισαν όχι με τη φωνή αλλά με τα... νοήματά τους.

Και αυτό γιατί στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης έδωσαν μία μοναδική παράσταση στις εξέδρες της "Vodafone Arena" όπου συνεννοήθηκαν μόνο με νοήματα, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξουν την έμπρακτη υποστήριξή τους στους ανθρώπους που είτε αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής είτε έχουν χάσει πλήρως την ακοή τους.

Οι οπαδοί της Μπεσίκτας έγραψαν ιστορία στο Champions League!

Κατά τη διάρκεια αυτού του λεπτού έστειλαν δύο μηνύματα μέσω της νοηματικής, "φωνάζοντας" με νοήματα "Είμαστε κόντρα στον ρατσισμό" και "Μαύροι Αετοί" (το προσωνύμιο της Μπεσίκτας) ενώ αφού συμπληρώθηκαν 60 δευτερόλεπτα αγώνα, όλο το γήπεδο ξέσπασε σε ιαχές.

ΔΕΙΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ VIDEOS:

News 24/7

24MEDIA NETWORK