Τιμωρία για Λέγκια, προκρίθηκε η Σέλτικ

Η Σέλτικ είναι η ομάδα που θα πάρει τελικά το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Champions League, καθώς η αντικανονική συμμετοχή του Μπάρτος Μπερεζίνσκι οδήγησε στον αποκλεισμό της Λέγκια Βαρσοβίας από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Τιμωρία για Λέγκια, προκρίθηκε η Σέλτικ

Μπορεί στον αγωνιστικό χώρο η Λέγκια Βαροβίας να νίκησε δίκαια και τις δύο φορές τη Σέλτικ (2-0 εκτός, 4-1 εντός), όμως τελικά οι Σκωτσέζοι ήταν αυτοί που πήραν το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Champions League.

Ο λόγος είναι η αντικανονική συμμετοχή στο δεύτερο παιχνίδι του Μπάρτοζ Μπερεζίνσκι ο οποίος είχε τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές εξαιτίας της αποβολής του στο περσινό παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο παίκτης δεν αγωνίστηκε στα δύο παιχνίδια κόντρα στην Σεντ Πάτρικς για το δεύτερο προκριματικό γύρο ούτε στο πρώτο κόντρα στη Σέλτικ. Ο Μπερεζίνσκι μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο παιχνίδι κόντρα στους Σκωτσέζους με τρία λεπτά να απομένουν για τη λήξη του.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στο ότι ο παίκτης δεν ήταν εγγεγραμμένος στη λίστα της Λέγκια για τα παιχνίδια με την Σέντ Πάτρικς και επομένως η μη συμμετοχή του σε αυτά δεν μέτρησε.

Έτσι, η Σέλτικ θα συμμετέχει κανονικά στην σημερινή κλήρωση (13:00) του Champions League κάνοντας όνειρα συμμετοχής στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έπειτα από το "δώρο" των Πολωνών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK