Πλέι οφ Champions League: Πάρτι Ρούνεϊ και Γιουνάιτεντ, αποκλείστηκε ο ΑΠΟΕΛ

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος έκανε χατ τρικ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβλήθηκε 4-0 της Μπριζ στο Βέλγιο και επέστρεψε στους ομίλους του Champions League μετά από ένα χρόνο απουσίας. Ο ΑΠΟΕΛ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Αστάνα στο ΓΣΠ και αποκλείστηκε, θρίαμβος της Λεβερκούζεν επί της Λάτσιο (3-0), στο φινάλε η ΤΣΣΚΑ, πέρασε η ΜΠΑΤΕ.

Πλέι οφ Champions League: Πάρτι Ρούνεϊ και Γιουνάιτεντ, αποκλείστηκε ο ΑΠΟΕΛ

Κλαμπ Μπριζ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-4

Πλέι οφ Champions League: Πάρτι Ρούνεϊ και Γιουνάιτεντ, αποκλείστηκε ο ΑΠΟΕΛ
Γιουνάιτεντ Ρούνεϊ

Ένα ευχάριστο βράδυ πέρασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Βέλγιο, καθώς επιβλήθηκε 4-0 της Κλαμπ Μπριζ. Με κεκτημένη ταχύτητα από το σόου του πρώτου αγώνα, ο Μέμφις Ντεπάι έκανε μία υπέροχη ενέργεια και βρήκε τον Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος σκόραρε στο 20' μετά από 878 λεπτά "ξηρασίας". Βέβαια, στη συνέχεια πήρε μπρος, έβαλε ακόμα δύο γκολ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου (49', 57') και ο Άντερ Ερέρα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, δεδομένου ότι ο Χαβιέρ Ερνάντες γλίστρησε τη στιγμή που εκτελούσε πέναλτι στο 81'.

Κλαμπ Μπριζ: Μπολάτ, Ντε Φάουβ, Ντουάρτε, Καστελετό, Ντε Μποκ, Μπομπό (77' Κουλς), Κλαουντεμίρ, Βάσκες (62' Βανάκεν), Φόρμερ, Ντε Σούτερ, Ντιαμπί (63' Ντιρκς).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ρομέρο, Σμόλινγκ, Σο, Νταρμιάν, Γιανουζάι (46' Σβάινσταϊγκερ), Κάρικ, Μπλιντ, Ερέρα (64' Ερνάντες), Ντεπάι, Μάτα (62' Γιανγκ), Ρούνεϊ.

ΑΠΟΕΛ - Αστάνα 1-1

Πλέι οφ Champions League: Πάρτι Ρούνεϊ και Γιουνάιτεντ, αποκλείστηκε ο ΑΠΟΕΛ

Το γκολ του Νεμάνια Μακσίμοβιτς στο 84ο λεπτό έριξε στο καναβάτσο τον ΑΠΟΕΛ, αφού η Αστάνα ισοφάρισε σε 1-1 και έγινε η πρώτη ομάδα του Καζακστάν που προκρίνεται στους ομίλους του Champions League. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μικρό ποσοστό κατοχής, αλλά δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, ενώ ο ΑΠΟΕΛ άγγιξε το γκολ στο 37', όταν ο Λουίς Λεάλ σημάδεψε (με τη συμβολή του Νέναντ Έριτς το δοκάρι). Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο και προηγήθηκαν στο 60' με τον Σέμιρ Στίλιτς, όμως ο Μακσίμοβιτς βρήκε τον τρόπο να τους "πληγώσει" λίγο πριν από το φινάλε.

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Καρλάο (83' Ζοάο Γκιγέρμε), Αντωνιάδης (86' Πιατκόβσκι), Αστίθ, Σέρζιο, Μακρίδης (55' Χαραλαμπίδης), Στίλιτς, Μοράις, Ντε Βινσέντι, Λεάλ, Βάντερ.

Αστάνα: Έριτς, Άνιτσιτς, Ίλιτς, Ποστνίκοβ, Μακσίμοβιτς, Ζουκόβ (89' Μπεϊσεμπέκοβ), Κεθεβοάμα (93' Στσέτκιν), Σόμκο, Κάνιας, Νουσερμπάγεβ (68' Καμπανάνγκα), Τζολχίεβ.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Λεβερκούζεν - Λάτσιο 3-0

Πλέι οφ Champions League: Πάρτι Ρούνεϊ και Γιουνάιτεντ, αποκλείστηκε ο ΑΠΟΕΛ
Λεβερκούζεν

Υπό την παρουσία του Κυριάκου Παπαδόπουλου στην ενδεκάδα σε όλο το ματς, η Λεβερκούζεν επιβλήθηκε 3-0 της Λάτσιο στην "ΜπάιΑρίνα" και πήρε θριαμβευτικά το εισιτήριο των ομίλων του Champions League. Ο διεθνής αμυντικός απείλησε στο 27', εν αντιθέσει με τον Χακάν Τσαλχάνογλου που αποδείχθηκε πιο εύστοχος στο 40ό λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι ήλπιζαν ότι θα συνεχίσουν την παράδοση που τους ήθελε να προκρίνονται πάντα από τα πλέι οφ στους ομίλους (σ.σ. είχαν 3/3), αλλά τα γκολ των Αντμίρ Μεχμέντι (48') και Καρίμ Μπελαράμπι (88') τους έθεσαν νοκ άουτ.

Λεβερκούζεν: Λένο, Τα, Παπαδόπουλος, Χίλμπερτ, Γουέντελ, Μπέντερ, Τσαλχάνογλου (80' Κρούζε), Κράμερ, Μπελαράμπι (89' Ραμάλιο), Κίσλινγκ, Μεχμέντι (76' Μπραντ).

Λάτσιο: Μπερίσα, Ντε Φράι, Μπάστα, Λούλιτς, Ράντου (56' Κίσνα), Μαουρίσιο, Άντερσον (70' Χεντιλέτι), Παρόλο, Ονάζι (82' Μόρισον), Καντρέβα, Κεϊτά.

Παρτιζάν - ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 2-1

Πλέι οφ Champions League: Πάρτι Ρούνεϊ και Γιουνάιτεντ, αποκλείστηκε ο ΑΠΟΕΛ
ΜΠΑΤΕ

Η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ ηττήθηκε 2-1 από την Παρτιζάν στο Βελιγράδι, αλλά χάρη στο 1-0 του πρώτου αγώνα πήρε την πρόκριση. Μία ωραία ομαδική προσπάθεια με πρωταγωνιστές τέσσερις παίκτες απέφερε το γκολ του Ίγκορ Στάσεβιτς (αρχικά ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς είχε αποκρούσει το σουτ του Μιχάιλ Γκορντέιτσουκ) στο 25ο λεπτό. Εν συνεχεία, η σερβική ομάδα προσπάθησε να αντιδράσει, μέχρι το τέλος του ημιχρόνου έχασε δύο ευκαιρίες και ισοφάρισε με αυτογκόλ του Μάκσιμ Ζάβνερτσικ στο 74', εντούτοις από τα δύο γκολ που χρειαζόταν, σημειώθηκε μόνο ένα (στο 93' με τον Ιβάν Σάποντζιτς).

Παρτιζάν: Ζίβκοβιτς, Βουλίτσεβιτς, Πέτροβιτς, Μπάλαζιτς, Φαμπρίτσιο, Μπράσανατς, Μπάμποβιτς, Α. Ζίβκοβιτς, Λούκιτς (63' Ίλιτς), Ουμαρού, Μποζίνοβ (39' Σάποντζιτς).

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ: Τσέρνικ, Μλαντένοβιτς, Πολιάκοβ, Βολόντκο, Αλεκσίεβιτς, Ζάβνερτσικ, Μιλούνοβιτς, Στάσεβιτς, Χλεμπ (75' Καρνίτσκι), Ροντιόνοβ (16' Σίγκνεβιτς), Γκορντέιτσουκ (90' Ρίος).

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Σπόρτινγκ 3-1

Πλέι οφ Champions League: Πάρτι Ρούνεϊ και Γιουνάιτεντ, αποκλείστηκε ο ΑΠΟΕΛ

Το γκολ του Άχμεντ Μούσα στο 85ο λεπτό απέκλεισε το ενδεχόμενο της παράτασης και χάρισε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας τη νίκη-πρόκριση επί της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με 3-1. Ο παίκτης που σκόραρε πρώτος στο πρώτο ματς (Τεόφιλο Γκουτιέρες) έμελλε να πράξει αναλόγως και στον επαναληπτικό, έπειτα από ωραία κάθετη του Ζοάο Περέιρα στο 36'. Το τέρμα αυτό σημειώθηκε κόντρα στη ροή του αγώνα, αφού οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και είχαν ήδη απειλήσει δύο φορές, αλλά στο δεύτερο μέρος το γήπεδο... κατηφόρισε, ο Σεϊντού Ντουμπιά ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα και ο Μούσα έστειλε στα... ουράνια τους φίλους της ρωσικής ομάδας. Λίγες στιγμές πριν από το τρίτο γκολ, βέβαια, είχε ακυρωθεί γκολ των φιλοξενούμενων, καθώς ο βοηθός θεώρησε ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή σε κόρνερ.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ακινφέεβ, Φερνάντες (34' Ναμπάμπκιν), Ιγκνασέβιτς, Μπερεζούτσκι, Σενίκοβ, Βέρλντλουμ, Τόσιτς, Τζαγκόεβ, Ερεμένκο, Μούσα (94' Μιλάνοβ), Ντουμπιά (89' Μπερεζούτσκι).

Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Ρούι Πατρίσιο, Χόναταν Σίλβα, Ολιβέιρα, Περέιρα, Νάλντο, Ακουιλάνι (88' Μοντέρο), Ζοάο Μάριο, Καρίγιο, Αντριέν Σίλβα, Γκουτιέρες (68' Σλιμανί), Ρουίς (88' Μανέ).

Σε ρυθμούς twitter

# Το γκολ του Ίγκορ Στάσεβιτς ήταν το 300ό που δέχθηκε η Παρτιζάν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Τα αποτελέσματα των αγώνων της Τρίτης

Γκρουπ πρωταθλητών

Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Σκεντερμπέου 4-1

(9', 80' Σουντανί, 15' Χότζιτς, 55' Ταραβέλ - 10' Εσκερντίνια)

Μάλμε - Σέλτικ 2-0

(23' Ρόσενμπεργκ, 54' Καρβάλιο)

Γκρουπ μη πρωταθλητών

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Βασιλεία 1-1

(24' Ζάχαβι - 11' Τσούφι)

Σαχτάρ - Ραπίντ Βιέννης 2-2

(10' Μάρλος, 27' Γκλάντκι - 13' Σάουμπ, 22' Χόφμαν)

Μονακό - Βαλένθια 2-1

(17' Ράτζι, 75' Ετσιετζίλε - 4' Νεγρέδο)

Τα αποτελέσματα των αγώνων της Τετάρτης

Γκρουπ πρωταθλητών

ΑΠΟΕΛ - Αστάνα 1-1

(60' Στίλιτς - 84' Μακσίμοβιτς)

Παρτιζάν - ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 2-1

(74' αυτ. Ζάβνερτσικ, 93' Σάποντζιτς - 25' Στάσεβιτς)

Γκρουπ μη πρωταθλητών

Λεβερκούζεν - Λάτσιο 3-0

(40' Τσαλχάνογλου, 48' Μεχμέντι, 88' Μπελαράμπι)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Σπόρτινγκ Λισαβόνας 3-1

(49', 72' Ντουμπιά, 85' Μούσα - 36' Γκουτιέρες)

Κλαμπ Μπριζ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-4

(20', 49', 57' Ρούνεϊ, 63' Ερέρα)

Διαβάστε ακόμη:

Επική τούμπα στο πέναλτι ο Ερνάντες

News 24/7

24MEDIA NETWORK