Ανατροπή στην ανατροπή για Σίτι, θρίαμβος για Ατλέτικο

Επικά ματς σε Μάντσεστερ και Λεβερκούζεν! Η Σίτι του Γκουαρδιόλα ανέτρεψε το 3-2 της Μονακό του Ζαρντίμ και επικράτησε 5-3 με πρωταγωνιστή τον Αγουέρο, ενώ η Ατλέτικο έφυγε από την έδρα της Μπάγερ με το μη αναστρέψιμο 4-2!

Ανατροπή στην ανατροπή για Σίτι, θρίαμβος για Ατλέτικο

Η κινέζικη παροιμία της μιας εικόνας που περιγράφει χίλες λέξεις είναι η πιο ταιριαστή για ό,τι συνέβη το βράδυ της Τρίτης στα δύο ματς για τη φάση των 16 του Champions League. Βέβαια οι εικόνες ήταν πολλές, παρόλα αυτά το play στα δύο videos και η παρακολούθηση των στιγμιοτύπων αρκούν για ν' αντιληφθεί κανείς τι ακριβώς συνέβη μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι-Μονακό και Λεβερκούζεν-Ατλέτικο.

Η λέξη που περιγράφει πιστά τα πάντα είναι ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ!

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

Στην έδρα των "πολιτών" η Μονακό πιστοποίησε το λόγο που έχει την καλύτερη επίθεση των ομάδων που μετέχουν στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της ηπείρου. Η τετράδα των Λεμάρ-Σίλβα-Εμπαπέ-Φαλκάο έκανε σπουδαία πράγματα και με την υποστήριξη του Φαμπίνιο είχε οδηγήσει τη γαλλική ομάδα ως το 3-2 του 61' και ενώ είχε μεσολαβήσει ένα χαμένο πέναλτι από τον Κολομβιανό φορ (εκτέλεση πάνω στον Καμπαγέρο). Ο οποίος βέβαια απάντησε με αυτό που έκανε λίγες στιγμές μετά!

Το τελευταίο ημίωρο ωστόσο έκρυβε δυσάρεστες εκπλήξεις για τους Μονεγάσκους. Διότι αυτό που δεν έχει καταφέρει ο Ζαρντίμ είναι να βρει ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης. Συνδυαστικά δε με το κακό βράδυ του Σούμπασιτς, ο οποίος ευθύνεται για το 2-2, το κακό δεν αποφεύχθηκε. Η ορμητική Σίτι πέτυχε τρία γκολ από το 71' μέχρι το 82', τα δύο πληγώνοντας την "αχίλλειο πτέρνα" των Γάλλων (στημένες φάσεις), και το 5-3 απέκτησε ένα ισχυρό αβαντάζ για τη ρεβάνς στο Μόντε Κάρλο!

Μάντσεστερ Σίτι (4-3-3): Καμπαγέρο, Φερναντίνιο (62' Σαμπαλέτα), Οταμέντι, Στόουνς, Σανιά, Τουρέ, Ντε Μπράινε, Ντ.Σίλβα, Σανέ, Στέρλινγκ (89' Χεσούς Νάβας), Αγουέρο (87' Φερνάντο)

Μονακό (4-2-3-1): Σούμπασιτς, Σιντιμπέ, Ράτζι, Γκλικ, Μεντί, Φαμπίνιο, Μπακαγιόκο (88' Ντιράρ), Μπερνάρντο Σίλβα (84' Μουτίνιο), Λεμάρ, Εμπαπέ (79' Ζερμέν), Φαλκάο

ΚΑΘΑΡΙΣΕ

Στη "Μπάι Αρένα" συνέβη ακριβώς το αντίθετο. Διότι η Ατλέτικο δεν άφησε τον έλεγχο να της ξεφύγει από τα χέρια. Προηγήθηκε νωρίς με 2-0, μόλις στο 25', και πήγε το ματς εκεί που ακριβώς ήθελε. Και έκοβε το κεφάλι των γηπεδούχων κάθε φορά που προσπαθούσαν να το σηκώσουν μειώνοντας σε 2-1 και 3-2 αντίστοιχα. Αν ο Τόρες δεν είχε σκοράρει στο 86', ίσως μιλούσαμε για διαφορετικά δεδομένα. Ακόμη κι έτσι πάντως οι ροχιμπλάνκος του Σιμεόνε θα ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί στην έδρα τους!

Λεβερκούζεν (4-2-3-1): Λένο, Χένριχς, Ντράγκοβιτς, Τοπράκ, Γουέντελ, Αράνγκις, Καμπλ, Μπελαραμπί (66' Πονγιάπαλο), Μπραντ (87' Μπέιλι), Χάβερτζ (56' Φόλαντ), Ερνάντες

Ατλέτικο (4-4-2): Μογιά, Βρσάλκο, Σάβιτς, Χιμένες, Φ.Λουίς, Γκάμπι, Νίγκεθ, Κόκε, Καράσκο (78' Κορέα), Γκριεζμάν (78' Τόρες), Γκαμερό (71' Παρτέι)

TO LIVE CHAT ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK