Εκδίκηση ή κατάρριψη ρεκόρ;

Ρεάλ και Γιουβέντους θα αναμετρηθούν μεταξύ τους για ακόμη μία φορά στο Champions League. Οι Ιταλοί αναζητούν εκδίκηση για τον περσινό τελικό, ενώ οι Μαδριλένοι θα προσπαθήσουν να "σπάσουν" μια κατάρα που τους κυνηγάει εδώ και 22 χρόνια.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo scores during the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Juve Real Telikos AP IMAGE

Τη τελευταία φορά που Γιουβέντους και Ρεάλ συναντήθηκαν, ήταν τον Ιουνίου της περσινής σεζόν στον τελικό του Champions League, όπου οι "μπιανκονέρι" ηττήθηκαν με το ευρύ 4-1.

Οι Ιταλοί τα τελευταία τρία χρόνια μετράνε δύο χαμένους τελικούς στην μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση και θα κάνουν τα πάντα, προκειμένου να βρεθούν και τρίτη φορά σε άλλον έναν.

Αυτό όμως που χρειάζεται να κάνει η ομάδα από το Τορίνο είναι να αποκλείσει τη "Βασίλισσα", ώστε να πάει ένα βήμα παραπέρα στον στόχο της και να πάρει τη πολυπόθητη εκδίκηση.

Εκδίκηση από την ιταλική πλευρά, αλλά καταραμένο ρεκόρ από την ισπανική. Κι αυτό, διότι η Ρεάλ δεν έχει καταφέρει ποτέ να αποκλείσει σε διπλή νοκ - άουτ αναμέτρηση τη "Γιούβε", από το 1992 που άλλαξε το όνομα και η δομή της σημερινής διοργάνωσης του Champions League.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της πρωτεύουσας της Ισπανίας από το 1996 δεν έχει "σπάσει" ποτέ το συγκεκριμένο ρεκόρ και ίσως αποτελέσει ευκαιρία η φετινή διασταύρωση των δύο συλλόγων να αλλάξει η ιστορία στον θεσμό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK