Οι εφιάλτες του Κόντε που φέρνουν... αϋπνία έχουν ονοματεπώνυμο

Τρομερές δηλώσεις από τον προπονητή της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε, ο οποίος παραδέχτηκε πως ο "εφιάλτης" των "Μπλαουγκράνα" τον κρατάει... ξύπνιο τις νύχτες!

Οι εφιάλτες του Κόντε που φέρνουν... αϋπνία έχουν ονοματεπώνυμο

Λίγες ώρες απέμειναν για τον πρώτο μεγάλο αγώνα μεταξύ της Τσέλσι και της Μπαρτσελόνα, για τη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, και οι δύο προπονητές, Αντόνιο Κόντε και Ερνέστο Βαλβέρδε αντίστοιχα, έχουν καταστρώσει ήδη τα πλάνα τους για να φτάσουν στο πολυπόθητο αποτέλεσμα.

Ο Ιταλός τεχνικός, έχει επισημάνει στους παίκτες του πως για να νικήσουν την "Μπάρτσα" των πολλών αστέρων, πρέπει να " υποφέρουν" εντός των τεσσάρων γραμμών, ενώ, όπως αποκάλυψε, η σκέψη "εξόντωσης" του Λιονέλ Μέσσι, του Λουίς Σουάρες και της υπόλοιπης "παρέας" των Καταλανών τον κρατούσε ξύπνιο τις νύχτες, μην μπορώντας να κλείσει μάτι!

" Μου ήταν πολύ δύσκολο να κοιμηθώ. Όταν πλησιάζουν τέτοιου είδους ματς, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος, να εστιάσεις ακόμα και στις πιο μικρές λεπτομέρειες".

Εν συνεχεία υπογράμμισε: " Στα χαρτιά θεωρούμαστε αουτσάιντερ, ωστόσο έχουμε σχεδιάσει στο μυαλό μας την προσέγγιση του ματς. Την δεδομένη χρονική στιγμή, πρέπει να επιλέξουμε τους παίκτες που είναι σε φόρμα και από εκεί και πέρα να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK