Μουρίνιο: "Ο Αμπράμοβιτς πιστεύει ότι είμαι ο κατάλληλος για τη δουλειά"

Για πολλοστή φορά μέσα στη σεζόν, ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι στριμωγμένος στα σχοινιά. Μετά τη νέα εντός έδρας ήττα της Τσέλσι από την Μπόρνμουθ το προηγούμενο Σάββατο, η ομάδα του αντιμετωπίζει την Πόρτο για το Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς να έχει εξασφαλίσει την πρόκριση.

Μουρίνιο: "Ο Αμπράμοβιτς πιστεύει ότι είμαι ο κατάλληλος για τη δουλειά"

Παρόλα αυτά ο Πορτογάλος δεν αισθάνεται έξτρα πίεση ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται: "Η ευθύνη δεν ανήκει μόνο σ' έναν άνθρωπο" προσπάθησε να δικαιολογηθεί για την κάκιστη πορεία της Τσέλσι στο αγγλικό πρωτάθλημα για να δεχθεί στη συνέχεια ερωτήσεις για τη στάση που θα κρατήσει ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

"Εχω κάνει πολλά γι' αυτόν το σύλλογο και ο ιδιοκτήτης το ξέρει καλά. Πρόσφατα ο κ. Αμπράμοβιτς έδειξε δύο φορές την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Με ξαναέφερε στην ομάδα και εν συνεχεία μου πρόσφερε νέο συμβόλαιο. Δεν πρόκειται για άτομο που πηγαίνει όπου φυσά ο άνεμος και αλλάζει εύκολα γνώμη. Εξαικολουθεί να πιστεύει ότι είμαι ακόμα ο κατάλληλος άνθρωπος για να κάνει τη δουλειά" τόνισε.

Στο τέλος είπε: "Οταν νικάς συνέχεια, έχεις μία υπέροχη ζωή. Οταν τα αποτελέσματα είναι άσχημα είναι σαφώς πιο δύσκολο αλλά βρίσκω τον εαυτό μου δυνατό. Είναι μία καλή εμπειρία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK