"Ο Ζοζέ του 19ου"

Μπούμερανγκ γύρισαν στον Ζοζέ Μουρίνιο οι εφετινές του δηλώσεις μετά την αναμέτρηση με την Γουέστ Χαμ, καθώς ο γιος του ιδιοκτήτη των "σφυριών" χρησιμοποίησε τα λόγια του τεχνικού της Τσέλσι για να σχολιάσει το ματς με την Ατλέτικο.

"Ο Ζοζέ του 19ου"

Ο Ισπανός δημοσιογράφος μετέφερε στον Ζοζέ Μουρίνιο ότι ο γιος του ιδιοκτήτη της Γουέστ Χαμ περιέγραψε ποδόσφαιρο 19ου αγώνα τον τρόπο παιχνιδιού των "μπλε": "Δεν πιστεύω να θέλετε ο προπονητής της Τσέλσι να σχολιάσει τι σκέφτεται ο ιδιοκτήτης της Γουέστ Χαμ", απάντησε ο Special One.

Για πολλοστή φορά οι τακτικές επιλογές του Ζοζέ Μουρίνιο προκάλεσαν συζητήσεις, εκείνος όμως εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση των παικτών του, ενώ δεν θέλησε να εξηγήσει για ποιο λόγο εκείνος, από τη στιγμή που κατηγόρησε την Γουέστ Χαμ, δεν ακολούθησε αντίθετη τακτική: "Ήμασταν συμπαγείς. Aπογοήτεύσαμε την Ατλέτικο, η οποία συνηθίζει να απογοητεύει τους άλλους. Είπα στους παίκτες μου να μην κρατούν την μπάλα για αρκετή ώρα επειδή η Ατλέτικο πιέζει ασφυκτικά".

Στη συνέχεια ο τεχνικός των "μπλε" είπε: "Πριν από αρκετά χρόνια η Τσέλσι δημιούργησε μία ομάδα με σπουδαίους χαρακτήρες. Στο ποδόσφαιρο μπορείς να αφήνεις κληρονομία. Οι άνθρωποι ακολουθούν αυτό το παράδειγμα".

Για τον επαναληπτικό είπε: "O Ιβάνοβιτς επιστρέφει, ο Σβάρτσερ πήγε καλά. Τώρα πρέπει να τα δώσουμε όλα. Η σεζόν τελείωσε για τον Πετρ Τσεχ. Όσον αφορά τον Τζον Τέρι, πρέπει να περάσουμε στον τελικό για να αγωνιστεί κι εκείνος. Είχαμε προβλήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Χάσαμε τέσσερις παίκτες, δύο λόγω τραυματισμού και δύο λόγω τιμωρίας".

Διαβάστε ακόμη:

Τέλος η σεζόν για Τσεχ (VIDEO)

Ατλέτικο Μαδρίτης - Τσέλσι 0-0

Μουρίνιο: "Ποδόσφαιρο 19ου αιώνα η Γουέστ Χαμ"

Σιμεόνε: "Με πληρώνουν για να επιλέγω"

Το video του αγώνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK