Οπαδοί της Τσέλσι πέταξαν μαύρο επιβάτη έξω από το μετρό (VIDEO)

Οπαδοί της Τσέλσι επιτέθηκαν ρατσιστικά σε έναν μαύρο Γάλλο πολίτη, όταν δεν του επέτρεψαν να επιβιβαστεί στο μετρό, σπρώχνοντάς τον με τη βία έξω από το βαγόνι.

Οπαδοί της Τσέλσι πέταξαν μαύρο επιβάτη έξω από το μετρό (VIDEO)

Συγκεκριμένα ο "Guardian" έδωσε στη δημοσιότητα ένα VIDEO στο οποίο διακρίνονται οπαδοί της Τσέλσι που έχουν επιβιβαστεί σε βαγόνι του μετρό στο Παρίσι, λίγο πριν από τον αγώνα της αγγλικής ομάδας με την Παρί στο "Παρκ ντε Πρενς", να μην επιτρέπουν σε έναν μαύρο Γάλλο πολίτη να επιβιβαστεί κι αυτός.

Όπως φαίνεται και στο σχετικό VIDEO (δείτε στο τέλος του κειμένου), o άτυχος άνδρας προσπαθεί και ξαναπροσπαθεί να μπει, όμως οι οπαδοί της Τσέλσι τον σπρώχνουν και πάλι εκτός. Στη συνέχεια μάλιστα δεν διστάζουν να τραγουδήσουν ένα ρατσιστικό σύνθημα: "Είμαστε ρατσιστές, είμαστε ρατσιστές και μας αρέσει...", αφήνοντας άπαντες άναυδους από την προκλητική τους συμπεριφορά.

Επίσημη απάντηση από Τσέλσι

Η επίσημη Τσέλσι τοποθετήθηκε σχετικά και καταδίκασε το περιστατικό. Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: "Τέτοιες συμπεριφορές είναι απεχθείς και δεν έχουν καμία θέση στο ποδόσφαιρο ή την κοινωνία. Θα υποστηρίξουμε οποιαδήποτε ποινική δίωξη ασκηθεί εναντίον όσων εμπλέκονται και θα πρέπει να αποδειχτεί αν πρόκειται για κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας ή μέλη της, για να λάβουμε αυστηρά μέτρα, συμπεριλαμβανομένης της απαγόρευσης εισόδου".

Δείτε το VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK